Εκπαίδευση Εκπαιδευτών - UPSHIFT

Η UNICEF σας προσκαλεί σε ένα εντατικό διά ζώσης εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης εκπαιδευτών (Training of Trainers) που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με βάση το διεθνώς αναγνωρισμένο Πρόγραμμα UPSHIFT.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 40 ώρες
  • Ημερομηνίες: Δευτέρα – Παρασκευή, 15-19 Μαΐου 2023
  • Ώρες: 9:00 – 17:00
  • Χώρος διεξαγωγής: Triaena Business Center, Λεωφόρος Μεσογείων 15, 11526, Αθήνα
  • Γλώσσα διεξαγωγής: Αγγλική

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 9 Μαΐου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/Q955AgMgSPggTYFn6

Το UPSHIFT είναι ένα Πρόγραμμα της UNICEF που υλοποιείται σε 43 χώρες και έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των νέων 15-24 ετών μέσω της καλλιέργειας δεξιοτήτων για την απασχολησιμότητα και την ανάπτυξη της κοινωνικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. (Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα εδώ.) To εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα συντονίσει έμπειρος εκπαιδευτής  που φέρει τη διεθνή τεχνογνωσία της UNICEF και εμπειρία υλοποίησης του Προγράμματος UPSHIFT σε πάνω από 10 χώρες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτές Επαγγελματικών Σχολών και Κέντρων Δια Βίου Μάθησης, καθώς και σε μέντορες, επαγγελματικούς-εργασιακούς συμβούλους, συμβούλους επιχειρηματικότητας και εκπαιδευτές Κέντρων Μη Τυπικής Εκπαίδευσης.

Η παρακολούθηση καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική. Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση και θα γίνουν μέρος της πρώτης ομάδας καταρτισμένων εκπαιδευτών του Προγράμματος UPSHIFT.