Νέα δημοσκόπηση του U-Report για την ‘Ενσυναίσθηση’

Το U-Report Greece συμμετέχει στο διεθνές φεστιβάλ Refugee Week 2023 με μια δημοσκόπηση που σκοπό έχει να συγκεντρώσει απαντήσεις από εφήβους και νέους 14-25 ετών σχετικά με το κεντρικό θέμα του Φεστιβάλ που φέτος είναι η «ενσυναίσθηση στην πράξη». Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Η δημοσκόπηση θα είναι ανοιχτή έως τις 5/7.

Σας καλούμε να διεξαγάγετε αυτή τη δημοσκόπηση με τους ωφελούμενούς σας και να τη διαδώσετε περαιτέρω, ώστε να ακουστούν οι φωνές όσο το δυνατόν περισσότερων νέων.

Όλοι οι νέοι 14-25 ετών που ζουν στην Ελλάδα μπορούν να πάρουν μέρος στη δημοσκόπηση στέλνοντας τη λέξη COMPASSION σε όποιο από τα παρακάτω κανάλια επιθυμούν:

  1. Μέσω Viber, στο public chat “ureportgreece”.
  2. Μέσω Facebook Messenger, στο U-Report Greece.
  3. Μέσω WhatsApp, στο +30 695 548 3316.
  4. Μέσω Instagram, στο @ureportgreece

 

Το U-Report είναι μία παγκόσμια πλατφόρμα της UNICEF που έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τους εφήβους και τους νέους να εκφράσουν τις απόψεις του για θέματα που τους αφορούν και να ενθαρρύνει τη δημοκρατική συμμετοχή τους. Η πλατφόρμα λειτουργεί σε 94 χώρες σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 30 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Στην Ελλάδα, η πλατφόρμα λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2022 και είναι διαθέσιμη σε Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Αραβικά, Φαρσί και Ουρντού, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την πρόσβαση και τη συμμετοχή όσο περισσότερων νέων και να δώσουμε φωνή στις απόψεις και τις προτάσεις τους.