Διαδικτυακή συνάντηση μαγειρικής

Η ομάδα Foodies ολοκληρώνει τις δράσεις της στο πλαίσιο του co-Athens με διαδικτυακές και δια ζώσεις συναντήσεις μαγειρικής.

Το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα ένταξης του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo ολοκληρώνεται με το ψηφιακό συνέδριο «Curing the Limbo 2018-2021: H Αθήνα μαθαίνει και μοιράζεται» στις 16/6. Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του συνεδρίου, τα εννιά συνεργατικά σχήματα του co-Athens, που απαρτίζονται από συμμετέχοντες πρόσφυγες του προγράμματος και κατοίκους της Αθήνας, υλοποιούν δράσεις με θετικό αντίκτυπο στις γειτονιές της πόλης.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021
Διαδικτυακή συνάντηση μαγειρικής 
Η ομάδα των Foodies διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση μαγειρικής με τη συμμετοχή σεφ με συνταγές και ιστορίες από την Ελλάδα. Τα υλικά και οι βασικές παρασκευές θα μοιραστούν εκ των προτέρων στους συμμετέχοντες της δράσης.
Χώρος: Διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom
Ώρες: 20.00-22.30

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021
Συνάντηση μαγειρικής 
Η τελική εκδήλωση της ομάδας Foodies στον κήπο της οικίας Θεοτοκοπούλου με ανατολίτικη κουζίνα.
Χώρος: Θεοτοκοπούλου 34 (κήπος Οικίας Θεοτοκοπούλου)
Ώρες: 19.00-21.00

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: [email protected]

Οι δράσεις αποτελούν μέρος του co-Athens που υλοποιείται από το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής (ΕΑΤΑ). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος Urban Innovative Actions