Υπαίθρια έκθεση | Athens Tribes

H πρωτοβουλία Athens Tribes παρουσιάζει μια υπαίθρια έκθεση στο πάρκο Ροζάν στο πλαίσιο του co-Athens.

Το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα ένταξης του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo ολοκληρώνεται με το ψηφιακό συνέδριο «Curing the Limbo 2018-2021: H Αθήνα μαθαίνει και μοιράζεται» στις 16/6. Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του συνεδρίου, τα εννιά συνεργατικά σχήματα του co-Athens, που απαρτίζονται από συμμετέχοντες πρόσφυγες του προγράμματος και κατοίκους της Αθήνας, υλοποιούν δράσεις με θετικό αντίκτυπο στις γειτονιές της πόλης.

Τετάρτη 16 Ιουνίου και Πέμπτη 17 Ιουνίου

Υπαίθρια έκθεση | Athens Tribes

Το Athens Tribes επαναπροσδιορίζει την ταυτότητα της Αθήνας, προσκαλώντας ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες σε μία σειρά από συναντήσεις για την αναζήτηση των νέων πολυφυλετικών στοιχείων της πόλης!
Οικουμενικές πολιτιστικές έννοιες όπως ο χορός, το φαγητό, η μουσική και οι τέχνες αποτελούν τη βασική έμπνευση για μια σειρά από πρωτότυπα έργα τέχνης που αποτυπώνουν τις ιδιαίτερες παραδοσεις διαφόρων τόπων αλλά και τα κοινά σημεία μεταξύ των διαφορετικών πολιτισμών.
Χώρος: Ασκληπιού 132 – Πάρκο Ροζάν Νεάπολη
Ώρες: 18.00-21.00
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: [email protected], 210 3210146

Οι δράσεις αποτελούν μέρος του co-Athens που υλοποιείται από το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής (ΕΑΤΑ). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος Urban Innovative Actions