Χτίζοντας μια ενεργειακή κοινότητα για την Αθήνα

To Athens Niroo Community παρουσιάζει μια ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης για τις ενεργειακές κοινότητες, στο πλαίσιο του coAthens.

Το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα ένταξης του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo ολοκληρώνεται με το ψηφιακό συνέδριο «Curing the Limbo2018-2021: Αθήνα μαθαίνει και μοιράζεται» στις 16/6. Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του συνεδρίου, τα εννιά συνεργατικά σχήματα του coAthens, που απαρτίζονται από συμμετέχοντες πρόσφυγες του προγράμματος και κατοίκους της Αθήνας,  υλοποιούν δράσεις με θετικό αντίκτυπο στις γειτονιές της πόλης.

Πέμπτη 17 Ιουνίου

Χτίζοντας μια ενεργειακή κοινότητα για τηνΑθήνα | Athens Niroo Community
Τι είναι οι ενεργειακές κοινότητεςΠοια τα οφέλη τους και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουνΠώς θα μπορούσε να λειτουργήσει μία τέτοια κοινότητα για την Αθήνα αντλώντας από το παράδειγμα του Athens Niroo Community;
H
ομάδα Athens Niroo Community οργανώνει μια ανοιχτή ημέρα ενημέρωσης και συζήτησης και μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα της δράσης της για τηνΑθήνα.
Χώρος: Πάρκο Ακαδημία Πλάτωνος
Ώ
ρες: 17-00-20.00 (17.00-18.00 stand ενημέρωσης, 18.00-19.00 ανοιχτή συζήτηση

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: [email protected], 6948387911


Οι δράσεις αποτελούν μέρος του co-Athens που υλοποιείται από το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής (ΕΑΤΑ). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος Urban Innovative Actions