Επίσκεψη στο νέο καθιστικό της γειτονιάς

To Victoria Square Project παρουσιάζει το νέο του καθιστικό, το οποίο περιλαμβάνει τα αντικείμενα που παράχθηκαν μέσω των εργαστηρίων του co-Living Room που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του co-Athens.

Το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα ένταξης του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo ολοκληρώνεται με το ψηφιακό συνέδριο «Curing the Limbo 2018-2021: H Αθήνα μαθαίνει και μοιράζεται» στις 16/6. Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του συνεδρίου, τα εννιά συνεργατικά σχήματα του co-Athens, που απαρτίζονται από συμμετέχοντες πρόσφυγες του προγράμματος και κατοίκους της Αθήνας, υλοποιούν δράσεις με θετικό αντίκτυπο στις γειτονιές της πόλης.

Πέμπτη 17 Ιουνίου

Επίσκεψη στο νέο καθιστικό της γειτονιάς | co-Living Room
Εγκαίνια του καθιστικού Victoria Square Project

Τον Μάρτιο 2021 συγκροτήθηκε η κοινότητα co-Living Room μέσα από ένα δίμηνο πρόγραμμα διαδικτυακών δραστηριοτήτων. Τα μέλη της κοινότητας δικτύωσαν τα σαλόνια τους κι έφτιαξαν έναν κοινό τόπο ανταλλαγής ιδεών, ελεύθερης έκφρασης και ψυχαγωγίας για όλους και όλες χωρίς διακρίσεις. Τα μέλη έφτιαξαν συλλογικά γλυπτικά έργα για τη δημιουργία ενός καθιστικού από κοινού εξ αποστάσεως. Πώς; Προσκαλούμε την κοινότητα co-Living Room, τη γειτονιά και τους φίλους του χώρου να έρθουν και να δουν από κοντά το καθιστικό, τα εικαστικά έργα/αποτελέσματα των εργαστηρίων και το καλλιτεχνικό βίντεο της δράσης.

Χώρος: Ελπίδος 13, Victoria Square Project
Ώρες: 10.00-20.00

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: [email protected], 213 0442783

Οι δράσεις αποτελούν μέρος του co-Athens που υλοποιείται από το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής (ΕΑΤΑ). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος Urban Innovative Actions