Προβολή ντοκιμαντέρ | Reading DiverCity

Η ΑΜΚΕ Διαβάζω για τους Άλλους παρουσιάζει την πρεμιέρα του εκπαιδευτικού ντοκιμαντέρ που υλοποίησε στο πλαίσιο του co-Athens.

Το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα ένταξης του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo ολοκληρώνεται με το ψηφιακό συνέδριο «Curing the Limbo 2018-2021: H Αθήνα μαθαίνει και μοιράζεται» στις 16/6. Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του συνεδρίου, τα εννιά συνεργατικά σχήματα του co-Athens, που απαρτίζονται από συμμετέχοντες πρόσφυγες του προγράμματος και κατοίκους της Αθήνας, υλοποιούν δράσεις με θετικό αντίκτυπο στις γειτονιές της πόλης.

Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Ιουνίου

Προβολή ντοκιμαντέρ | Reading DiverCity

Πρώτη προβολή του εκπαιδευτικού ντοκιμαντέρ της της ΑΜΚΕ Διαβάζω για τους Άλλους με τη βιωματική προφορική εξιστόρηση της ζωής παιδιών μεταναστών/προσφύγων και των συμμαθητών τους στην Αθήνα.

Χώρος: Ελπίδος 13, Victoria Square Project
Ώρες: 17.30-20.00

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: [email protected]

Οι δράσεις αποτελούν μέρος του co-Athens που υλοποιείται από το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής (ΕΑΤΑ). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος Urban Innovative Actions