Ακροβατικά στο πάρκο

To Athens Social Circus ολοκληρώνει τις δράσεις του στο πλαίσιο του co-Athens με μια ανοιχτή επίδειξη ακροβατικών στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, με τη συμμετοχή των παιδιών και των καλλιτεχνών που έλαβαν μέρος σε αυτό.

Το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα ένταξης του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo ολοκληρώνεται με το ψηφιακό συνέδριο «Curing the Limbo 2018-2021: H Αθήνα μαθαίνει και μοιράζεται» στις 16/6. Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του συνεδρίου, τα εννιά συνεργατικά σχήματα του co-Athens, που απαρτίζονται από συμμετέχοντες πρόσφυγες του προγράμματος και κατοίκους της Αθήνας, υλοποιούν δράσεις με θετικό αντίκτυπο στις γειτονιές της πόλης.

Πέμπτη 17 Ιουνίου

Ακροβατικά στο πάρκο | Athens Social Circus

Ακροβατικά, ζογκλερικά και ρυθμικά παιχνίδια από τους καλλιτέχνες και τους συμμετέχοντες του προγράμματος αλλά και προς όποιον περάσει από το πάρκο. Μια γιορτή της Αθήνας μέσα από τις τέχνες του τσίρκου που προάγουν τον διαπολιτισμικό διάλογο και την εποικοδομητική συνύπαρξη Ελλήνων, μεταναστών και προσφύγων.

Χώρος: Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος
Ώρες: 19.00-21.00

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής https://forms.gle/EwMh3sLKmvSxf8QY9

Οι δράσεις αποτελούν μέρος του co-Athens που υλοποιείται από το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής (ΕΑΤΑ). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος Urban Innovative Actions