Φωτογραφικό εργαστήριο με την ομάδα «ΑΪ ΛΑΒ Αθενς»

Το Σάββατο 25 & την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, θα πραγματοποιηθεί διήμερο φωτογραφικό εργαστήριο με την ομάδα «ΑΪ ΛΑΒ Αθενς» και τον καταξιωμένο επαγγελματία φωτογράφο Γιώργο Μαλεκάκη. 

 

Οι συμμετέχοντες, αναγνωρισμένοι πρόσφυγες, στο ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα ένταξης του δήμου Αθηναίων Curing the Limbo,φωτογραφίζουν την πόλη και την παρουσιάζουν μέσα από τη δική τους ματιά.

 

Το εργαστήριο θα γίνει στον χώρο Book & Play (το παλιό Bar Guru Bar) που έχει διαμορφωθεί από την η ομάδα We Need Books μέσω των δράσεων του This is AthensPolis για το άνοιγμα κλειστών καταστημάτων στην πλατεία Θεάτρου.

Οι φωτογραφίες του εργαστηρίου θα παρουσιαστούν σε καλλιτεχνική έκθεση που ετοιμάζει η ομάδα του συνΑθηνά του δήμου Αθηναίων, στην εκδήλωση του Curing the Limbo για τη σύνδεση των νέων κατοίκων της πόλης με τις ομάδες πολιτών της Αθήνας, στα μέσα Ιουνίου 2019.  Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Το εργαστήρι φωτογραφίας πραγματοποιείται για το πιλοτικό πρόγραμμα ένταξης του δήμου Αθηναίων Curing the Limbo, με τη συνεργασία των προγραμμάτων του δήμου Αθηναίων, συνΑθηνα και This is AthensPolis.

#CuringtheLimbo #synAthina #UniversityofAthens #CRS #IRC #thisisAthens #ThisIsAthensPolis #PlateiaTheatrou #KatastimaStoKentro #iloveathensproject #CityofAthens #cityactivities  #socialinnovation