Συνεδρίες συμβουλευτικής στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR

Συνεδρίες νομικής συμβουλευτικής για τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Ποιες είναι οι παγίδες που πρέπει να αποφεύγουμε; Τι πρέπει να κάνει μια ΜΚΟ για να ακολουθεί σωστά τον κανονισμό;

Πού και πότε
Η συμβουλευτική παρέχεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo (Σεράφειο δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος, στάση μετρό Κεραμεικός) την Παρασκευή 21 Ιουνίου, 15.00-17.00, από τον νομικό σύμβουλο κ. Γιάννη Καφφέ.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού

  1. Για να κλείσετε ραντεβού,  συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.
  2. Στο πεδίο «Σύντομη περιγραφή φορέα» παρακαλούμε παραθέστε τα συγκεκριμένα ερωτήματα που θέλετε να απευθύνετε στους συνεργάτες μας, προκειμένου να είναι έγκυρο το αίτημά σας. ***ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα συγκεκριμένα ερωτήματα είναι απαραίτητα για να γίνει δεκτό το αίτημά σας.*** 
  3. Σε περίπτωση που χρειάζεται υποστηρικτικό υλικό για την προετοιμασία συνεδριών (π.χ. καταστατικό), μπορείτε να μας το αποστείλετε στο [email protected].  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3428087.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Καφφέ

O Γιάννης Καφφές αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και συνέχισε τις σπουδές του αρχικά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (MSc in Public Economics and Policy) και εν συνεχεία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (MSc/LLM Δίκαιο και Οικονομία). Έχει εστιάσει επαγγελματικά στον τομέα του τεχνολογικού δικαίου και στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζει νομικά μια σειρά από σωματεία και εταιρείες. Είναι μέλος του International Association of Privacy Professionals (IAPP). Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιείται συμβουλευτικά στον τομέα των νεοφυών επιχειρήσεων και παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη και αλληλεπίδραση των νέων τεχνολογιών (π.χ.: blockchain) στον τομέα της νομικής επιστήμης. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.