Κοινωνική Ένταξη μέσω του Αθλητισμού

Το Greek Forum of Refugees σας προσκαλεί με μεγάλη χαρά στην ημερίδα που διοργανώνει την Πέμπτη, 7 Μαρτίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη) 09:00 – 12:00 μ.μ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια εορτασμού της ολοκλήρωσης του προγράμματος MATCH project Greece,το οποίο συντελέστηκε με την υποστήριξη του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus +.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων κ. Yonous Muhammadi.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Αθηναίων, κ. Λευτέρης Παπαγιαννάκης (Lefteris Papagiannakis).

Το MATCH Project in Greece είναι ένα πρόγραμμα κοινωνικής ενσωμάτωσης για πρόσφυγες, μετανάστες, αιτούντες άσυλο κι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες μέσω συναφών δραστηριοτήτων με τον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων προχώρησε στη συγκρότηση μίας ποδοσφαιρικής ομάδες η οποία αποτελείται, σήμερα, από πολλές διαφορετικές εθνικότητες.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάδειξη ενός διαπολιτισμικού διαλόγου, αλλά και της αλληλεπίδρασης μεταξύ όλων των συμμετεχόντων στα πλαίσια του αθλητισμού.

Είσοδος Ελεύθερη