Σεμινάρια Οροφοκομίας της Odyssea

Το πρόγραμμα στοχεύει να προσφέρει σε άτομα που θέλουν να εργαστούν στον τομέα της φιλοξενίας (ξενοδοχεία, τουρισμός, F&B) γνώσεις για ένα ευρύ φάσμα θέσεων εργασίας, όπως υπηρεσία καθαριότητας, υπηρεσία φαγητού και ποτού, συντήρηση, ασφάλεια. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν επίσης τα μυστικά αυτού που ονομάζεται επαγγελματική συμπεριφορά / εμφάνιση.

  • Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά / Αγγλικά
  • Διάρκεια Προγράμματος: 35 ώρες
  • Διάρκεια Μαθήματος: 3 ώρες
  • Μαθήματα ανά εβδομάδα: 2-3 μαθήματα

ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

  • Σύμβουλος Υπηρεσιών Υγείας (Aπρίλιος 23)
  • Υδραυλικοί (Aπρίλιος 23)
  • Ιστιοπλοΐα (Mάιος ’23)
  • Βοηθοί Μάγειρα (Μάιος’23)