Παρουσίαση Καινοτόμων Προγραμμάτων της e-nable

Σας προσκαλούμε σε μια συναρπαστική παρουσίαση την 9η Νοεμβρίου στις 17:00 στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όπου θα σας παρουσιάσουμε τέσσερα σπουδαία προγράμματα Erasmus+ που έχουν αλλάξει τον τρόπο παιδαγωγίας και επαγγελματικής εξέλιξης:

1. Ready Teddy Go!!:
Στο πρόγραμμα Ready Teddy Go, έχουμε αναπτύξει μια καινοτόμα εφαρμογή, το Teddy Avatar. Αυτό το ψηφιακό αρκουδάκι “επικοινωνεί” με μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και τους βοηθά να μάθουν απλές καθημερινές διεργασίες και να κατανοήσουν τους αριθμούς και τα μέρη του σώματος. Ένα παιχνίδι που μαθαίνει!

2. Steam3dacademy:
Το Steam3dacademy προσφέρει ένα πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο, οδηγούς πρακτικής, podcasts και διαδραστικά εποπτικά μέσα διδασκαλίας και σχέδια μαθήματος για εκπαιδευτικούς. Είναι σχεδιασμένο για να ενδυναμώσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς προς την εύρεση εργασίας. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να χτίσετε μια επιτυχημένη καριέρα.

3. ENTER:
Το πρόγραμμα ENTER προσφέρει webinars, εκπαιδευτικό υλικό και έναν ψηφιακό κόμβο κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Στοχεύει στην αύξηση της απασχολισιμότητας νέων ανέργων, ανεξαρτήτως αναπηρίας. Ανοίξτε τον δρόμο στην επιχειρηματική σας επιτυχία!

4. RE4VET:
Το πρόγραμμα RE4VET ασχολείται με τον αντίστροφο σχεδιασμό (reverse engineering) για την ανάλυση προϊόντων, συστημάτων και τεχνολογιών. Στόχος του είναι να κατανοήσει πλήρως τον σχεδιασμό και τη λειτουργία τους. Μάθετε πώς να ανακαλύψετε τον μηχανικό πίσω από τα προϊόντα.

Αυτά τα προγράμματα ανοίγουν νέους ορίζοντες στην εκπαίδευση, την επαγγελματική ανάπτυξη και την απασχόληση. Έλατε να ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο των ευκαιριών!

Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας έχουμε κοντά μας.