Εγγραφή στα διαδικτυακά σεμινάρια καλλιτεχνικών και ψηφιακών δεξιοτήτων MOVE and ACT

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων που εστιάζουν στην ανάπτυξη καλλιτεχνικών και ψηφιακών δεξιοτήτων, με στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητας. Αυτή η διαδικτυακή κατάρτιση αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού έργου Erasmus+: «Ενδυνάμωση των νέων μέσω επιχειρηματικών και ψηφιακών δεξιοτήτων».

Το έργο δίνει προτεραιότητα στη συμμετοχή νέων (18-30 ετών) στις ακόλουθες ομάδες: NEETs, άτομα με αναπηρίες, νέοι μετανάστες και όσοι σχετίζονται με τις τέχνες (επαγγελματίες ή ερασιτέχνες). Στόχος είναι η ανάπτυξη των καλλιτεχνικών και ψηφιακών δεξιοτήτών τους. Τα διαδικτυακά σεμινάρια θα καλύψουν διάφορα θέματα, όπως εικαστικές τέχνες, 3D σχεδιασμό, εκτύπωση και σάρωση κ.α.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν κάθε Πέμπτη από τις 6:30 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ. για 4 μήνες (Φεβρουάριος έως Μάιος 2023), με περίπου ένα διαδικτυακό σεμινάριο κάθε δύο εβδομάδες (συνολικά 6 διαδικτυακά σεμινάρια). Όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά.

Πρόγραμμα διαδικτυακών σεμιναρίων:

16 Φεβρουαρίου: ΤΕΧΝΗ αντί για χάπι – μια θεραπευτική πτυχή του κολάζ τέχνης
2 Μαρτίου: Αναπηρία στην Ιστορία της Τέχνης
16 Μαρτίου: Visual Vernacular
30 Μαρτίου: Text-to-Image AI / AI Art Generator
27 Απριλίου: Βασικά στοιχεία για την τρισδιάστατη εκτύπωση
11 Μαΐου: Υλικό και λογισμικό τρισδιάστατης εκτύπωσης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο, τις ομάδες-στόχους, τα οφέλη, τις υποχρεώσεις, τα μαθησιακά αποτελέσματα και την ατζέντα των διαδικτυακών σεμιναρίων, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης του κόσμου της τέχνης και της τεχνολογίας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να απελευθερώσετε τις δυνατότητές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/MoveAndActProject.

 

Gallery