Stroller Tours απο την Athens Comics Library

Μια μοναδική σειρά ξεναγήσεων της Athens Comics Library σε ένα περιβάλλον φιλικό για τα μωρά και νήπια

Επισκεφτείτε αγαπημένες εκθέσεις μαζί με το μικρό σας σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον

Για το μήνα Νοέμβριο σας προσκαλούμε:

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021
3-4μμ
Ta Nea Xysta
Navine G. Khan-Dossos
Former Santaroza Courthouse (Σταδίου 48 & Αρσάκη)
* * ξενάγηση απο τη @navinegkd@athensbiennale , AB7:Eclipse

Ta Nea Xysta
Navine G. Khan-Dossos
★ ECLIPSE Almanac σελίδα 7 ★

Τι γίνεται αν αυτά τα μοτίβα δεν είναι απλά διακοσμητικά στολίδια; Τι κι αν προσπαθούν να μου πουν κάτι μέσα από σύμβολα που όλοι μερικώς αναγνωρίζουμε, καθώς μισοκλείνω τα μάτια προσπαθώντας να αποκαλύψω τη σημασία τους με πιο αιχμηρό τρόπο; Τι κι αν αυτό είναι ένα αποτύπωμα, ένα σημείο wifi ή μία μπάρα δικτύου; Τι γίνεται εάν είναι μία ραδιοσυχνότητα; Και αν αυτό το βέλος μού υποδεικνύει ένα μυστικό καταφύγιο κάτω από αυτό το σπίτι; Και εάν αυτό το βάζο είναι γεμάτο με λουλούδια που έχουν μεγαλώσει (ή πεθάνει) από πυρηνικά απόβλητα; Οι απλές φόρμες μάς μιλούν σε όλους τους αιώνες – οι αρχικές τους σημασίες έγιναν δυσδιάκριτες ή ακόμη χάθηκαν τελείως. Αλλά ακόμα κι έτσι, κάτι οικείο αντηχεί σήμερα όταν τις κοιτάζουμε και τις συνδέουμε με το δικό μας σύστημα αναφοράς για τη δημιουργία αφηρημένων σημείων, προσπαθώντας να κάνουμε τον αόρατο κόσμο του αιθέρα ορατό.

Μωρά που κλαίνε και νήπια που κουβεντιάζουν είναι ευπρόσδεκτα! Τόσο τα μωρά όσο και οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν την ξενάγηση τα πολύχρωμα και ενδιαφέροντα έργα τέχνης χωρίς τον φόβο ότι θα προκαλέσουν αναστάτωση σε άλλους επισκέπτες. Επίσης, αποτελούν μία ευκαιρία για φροντιστές να γνωριστούν μεταξύ τους και να μοιραστούν την αγάπη τους για την τέχνη.

(πληροφορίες απο την ιστοσελίδα της Αthens Bienalle)

Πληροφορίες: Οι ξεναγήσεις είναι κατάλληλες για γονείς ή φροντιστές παιδιών 0-3 ετών.

Οι εκθέσεις που θα επισκεφτούμε είναι πλήρως προσβάσιμες για καροτσάκια και με εγκαταστάσεις αλλαγής βρεφών και φιλικές στο θηλασμό. Συνιστούμε να φέρετε ένα μάρσιπο για την περιήγηση στην έκθεση (εάν δεν έχετε μπορούμε να σας δανείσουμε).
Οι καθυστερημένες αφίξεις δεν αποτελούν πρόβλημα!

Για ποιους: Γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, φροντιστές, νήπια και βρέφη.

Απαιτείται προεγγραφή μέσω email στο [email protected]
Κάθε ξενάγηση περιορίζεται σε 10 ενήλικες.

Κόστος: Δωρεάν
COVID19 κανονισμός: Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Απαραίτητη η χρήση μάσκας.

#strollertours#athenscomicslibrary#babyfriendly#athensbienalle

Gallery