Μάθημα Full Stack Ανάπτυξης Ιστού

Φορέας: Social Hackers Academy
Είδος Φορέα: Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Ελλάδα

1η Δημοτική Κοινότητα (Εμπορικό Τρίγωνο – Στάδιο-Ομόνοια-Πλάκα)

Τελευταία Ανανέωση Υπηρεσίας 05-10-2022

Περιγραφή

Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε, να ενσωματώσουμε και να βρούμε απασχόληση σε άτομα από ευπαθείς ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των προσφύγων, των μακροχρόνια ανέργων πολιτών και των ατόμων με αναπηρία.

Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον προγραμματισμό, για να παρέχουμε στους μαθητές μας τα εργαλεία να αποκτήσουν απασχόληση στον τομέα της τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα παρέχουμε, Coding Classes (Full Stack Web Development, 6.5 months duration), WordPress Classes (Web front Design) και Computer literacy Classes (Basic skills for using a computer).

Mέσα από αυτά τα προγράμματα, οι μαθητές είτε διδάσκονται στο πως να δημιοργούν ιστοσελίδες και εφαρμογές για το Internet, είτε μαθαίνουν βασικές δεξιότητες σχετικά με την χρήση του υπολογιστή.

Τρόπος Παραπομπής/Συμμετοχής

Οι αιτήσεις για τα μαθήματα/προγράμματα που τρέχουμε ανακοινώνονται μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας μας (Facebook, Instagram, LinkedIn, Newsletters etc). Η διαδικασία της αίτησης μπορεί να ολοκληρωθεί από τους μαθητές ατομικά (Motivation Letter & Online courses) αλλά το γραφείο μας παραμένει ανοιχτό όλη την ημέρα για απορίες, καθοδήγηση αλλά και να παρέχουμε ηλεκτρνονικό εξοπλισμό στους ενδιαφερομενους να ολοκληρώσουν την διαδικασία της αίτησης. Η μόνη προυπόθεση είναι να μιλάνε αγγλικά καθώς τα μαθήματα γίνονται μόνο σε αυτή την γλώσσα.


Δείτε Σχετικό Βίντεο