Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης Blockchain

Γενικές Πληροφορίες

Ομάδες Πληθυσμού
Προσφυγικός / μεταναστευτικός πληθυσμός
  • Γενικός πληθυσμός
Ημέρες/Ώρες Εξυπηρέτησης
  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 - 18:00
Γλώσσες Εξυπηρέτησης
ΑΓΓΛΙΚΑ
Χρηματοδότηση
Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος Χελιδόνι και του Social Hackers Academy, το Ίδρυμα Χελιδόνι χορηγεί 10 υποτροφίες για άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα, εκτός μεγάλων πόλεων.

Περιγραφή

Το Blockchain είναι η επόμενη μεγαλύτερη τεχνολογική επανάσταση. Έχουμε αναπτύξει αυτό το πρόγραμμα σπουδών για να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς για επαγγελματίες του Blockchain και θέλαμε να μοιραστούμε αυτά τα νέα με όλους σας.

Η αγορά Blockchain από 4,9 δισεκατομμύρια $ θα φτάσει στο σημείο των 67,4 δισεκατομμυρίων $ έως το 2026.

Από την αρχή του Social Hackers Academy, έχουμε εκδημοκρατοποιήσει την πρόσβαση στην τεχνολογική εκπαίδευση για ευάλωτες ομάδες και φαίνεται ότι λειτουργεί! Οι απόφοιτοί μας είχαν υψηλό ποσοστό απασχόλησης μέχρι τώρα, γι’ αυτό αρχίσαμε να προσφέρουμε εγγύηση εργασίας για όλες τις επαγγελματικές μας διαδρομές και προσφέρουμε υποτροφίες σε πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο.

Οι φοιτητές της Social Hackers Academy θα επωφεληθούν από τη μοναδική ολιστική εμπειρία μας που τους επιτρέπει να αποκτήσουν τεχνικές δεξιότητες για την καριέρα τους στην τεχνολογία.

 

Τρόπος Παραπομπής/Συμμετοχής

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΕΔΩ

Προσφέρουμε υποτροφίες σε:

  • Πρόσφυγες
  • Αιτούντες άσυλο

Η Social Hackers Academy προσφέρει υποτροφίες αποκλειστικά σε άτομα που ανήκουν στα παραπάνω ευάλωτα άτομα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να πληρώσετε για την πορεία μας εάν δεν ανήκετε σε μία από τις παραπάνω κοινωνικές ομάδες. Οι αμειβόμενοι φοιτητές καλύπτουν τα έξοδα των υποτροφιών.


Σύνδεσμος συμμετοχής