Μη Τυπική Εκπαίδευση Generation 2.0 RED

Φορέας: Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity
Είδος Φορέα: Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Generation 2.0 RED, Πλατεία Ελευθερίας, Αθήνα, Ελλάδα

1η Δημοτική Κοινότητα (Εμπορικό Τρίγωνο – Στάδιο-Ομόνοια-Πλάκα)

Τελευταία Ανανέωση Υπηρεσίας 15-10-2022

Γενικές Πληροφορίες

Ομάδες Πληθυσμού
Προσφυγικός / μεταναστευτικός πληθυσμός
  • Γενικός πληθυσμός
Ημέρες/Ώρες Εξυπηρέτησης
  • Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη @ 10:00-17:00
Γλώσσες Εξυπηρέτησης
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΦΑΡΣΙ

Περιγραφή

Το Generation 2.0 RED, με το πρόγραμμα REDucation, διατηρεί τμήμα εξειδικευμένων εκπαιδευτικών, οι οποίοι χρησιμοποιούν μοντέρνες πρακτικές για την εκμάθηση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας σε ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη δυσκολία που υπάρχει όσον αφορά τη διαχείριση του υλικού που παρέχεται για τη συνέντευξη πολιτογράφησης, οι εκπαιδευτικοί μας ανέπτυξαν ένα σύστημα μελέτης που παρέχει κατάλληλη προετοιμασία για αυτούς που επιθυμούν να κάνουν αίτηση για ελληνική υπηκοότητα.

Είτε είστε ανήλικος και αναζητάτε εκπαιδευτικό μονοπάτι, είτε ενήλικας που θα ήθελε να ολοκληρώσει τη φοίτηση στο σχολείο ή και να προχωρήσει σε σπουδές, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας και το όνειρό σας μέσω της δημόσιας και τυπικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Οι σύμβουλοι στο Generation 2.0 RED μπορούν να σας καθοδηγήσουν μέσα από εξατομικευμένες συνεδρίες ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας και τις ευκαιρίες που παρέχονται από τις εκπαιδευτικές δομές στην Ελλάδα.

Τρόπος Παραπομπής/Συμμετοχής

Οι υπηρεσίες του Generation 2.0 RED ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε δωρεάν για όλους.