Εγγραφές στα μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης: Βοηθός Μάγειρα

Οι βοηθοί κουζίνας αποτελούν για πολλά εστιατόρια σημαντικό μέρος της προετοιμασίας του φαγητού που βγαίνει από την κουζίνα. Εργάζονται υπό την καθοδήγηση ενός αρχιμάγειρα και σε κάθε έναν αποδίδεται συνήθως ένα συγκεκριμένο μέρος της παραγωγής, όπως το ψήσιμο, το βράσιμο, η δημιουργία ζωμών ή η προετοιμασία λαχανικών. Συνήθως έχουν αρκετά καθήκοντα βοηθού στην κουζίνα που εστιάζουν στο να παραμένει καθαρή και λειτουργική.

  • Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά / Αγγλικά
  • Διάρκεια Προγράμματος: 50 ώρες
  • Διάρκεια Μαθήματος: 4 ώρες
  • Μαθήματα ανά εβδομάδα: 2-3 μαθήματα

Πιθανές Θέσεις Εργασίας

  • Μάγειρας
  • Βοηθός κουζίνας
  • Γραμμή προετοιμασίας υλικών
  • Υπεύθυνος γραμμής προετοιμασίας
  • Λάντζα

Εκπαιδευτικό περιεχόμενο

  • Κοπές
  • Σάλτσες
  • Ρύζι
  • Σούπες
  • Ζύμες
  • Λαχανικά / Πατάτες
  • Αυγά
  • Κρέατα
  • Ψάρια
  • Λάντζα