Εγγραφές στο Webinar της Συμβίωσης - Σχολής Πολιτικών Σπουδών του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους

Σας προσκαλούμε  να συμμετάσχετε στο διαδικτυακό σεμινάριο για την Καταπολέμηση της Ρητορικής Μίσους, που διοργανώνει η  Συμβίωση – Σχολή Πολιτικών Σπουδών του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα. Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας τριών εβδομάδων θα αποτελείται από έναν συνδυασμό σύγχρονων και ασύγχρονων συνεδριών, ενώ οι θεματικές, που θα εξετάσει, περιλαμβάνουν την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους, την εξέτασή της από τη σκοπιά του φύλου καθώς και τη σημασία της συνεργασίας με  τις εκπαιδευτικές κοινότητες. Όλες οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένους ομιλητές  που εργάζονται με νέους και θύματα ρητορικής μίσους. Κάθε εβδομάδα, οι συμμετέχοντες θα ενθαρρύνονται  να υποβάλουν εργασίες, προκειμένου να ενισχύσουν την κατανόησή τους  αναφορικά με τα θέματα που συζητόνται. Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα E-Learning της Συμβίωσης.

Σας παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε το ενδιαφέρον σας για να παρακολουθήσετε και τις τρεις συνεδρίες, όπως έχει προγραμματιστεί στην ημερήσια διάταξη, συμπληρώνοντας τη φόρμα αίτησης/εγγραφής που είναι διαθέσιμη ΕΔΩ έως την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023, 22:00. Μόλις λάβουμε την αίτησηση σας, θα σας εγγράψουμε στην πλατφόρμα και στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε τους αντίστοιχους κωδικούς πρόσβασης. Πιστεύουμε ότι η ενεργός συμμετοχή σας σε αυτή την πρωτοβουλία μπορεί να συμβάλλει στην καταπολέμηση της ρητορικής μίσους και στην προώθηση  μιας πιο ισότιμης και συμπεριληπτικής κοινωνίας.

Δείτε Σχετικά Αρχεία