Εγγραφές στο πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης για Πρόσφυγες και Μετανάστες της Αποστολής

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
  • Ημερομηνία Διεξαγωγής: 16/10/2023
  • Προθεσμία εγγραφής: 16/10/2023

Το «Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης για Πρόσφυγες και Μετανάστες» υλοποιείται από τον Οργανισμό ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο πλαίσιο διεξαγωγής του ευρύτερου Προγράμματος «APOSTOLI-ASSISTANCE AND TRAINING ΤΟ VULNERABLE COMMUNITIES ΙΝ ATHENS» με τη στήριξη και χρηματοδότηση του Οργανισμού Kerk in Actie.

Σκοπός της δράσης είναι να δώσει τη δυνατότητα σε πρόσφυγες και μετανάστες να αποκτήσουν τεχνικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην ομαλή ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο και την αγορά εργασίας. Από την έναρξη του Προγράμματος το 2022 έως και σήμερα έχουν ολοκληρωθεί τρεις κύκλοι εκπαίδευσης. Συνολικά εβδομήντα (70) απόφοιτοι απέκτησαν νέες τεχνικές δεξιότητες στους τομείς της εστίασης και των ξενοδοχειακών υπηρεσιών και οι περισσότεροι έχουν ήδη βρει εργασία, βελτιώνοντας έτσι το επίπεδο διαβίωσής τους. Ο τέταρτος κύκλος υλοποίησης του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2023.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και διεξάγονται από διακεκριμένους Chef και εισηγητές F &B και Housekeeping σε Σχολή Τουρισμού και Επισιτισμού πιστοποιημένου Ι.Ε.Κ. στο κέντρο της Αθήνας. Οι συμμετέχοντες κάνουν κυρίως πρακτική εξάσκηση διάρκειας 60 ωρών σε μια από τις δύο ειδικότητες: (1) «Βοηθός Κουζίνας» ή (2) «Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες».

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτηση τους έως τη Δευτέρα 16/10/2023 μέσω email (Πληροφορίες: 2130184426, 2130184413 , www.mkoapostoli.gr).

Οι υποψήφιοι πρέπει απλά να καταλαβαίνουν ελληνικά. Δε θα χρειαστεί να γράψουν, ούτε θα δώσουν εξετάσεις.

 

Δείτε Σχετικά Αρχεία