Εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ‘Craft Your Business’

Το επιτυχημένο πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης «Craft Your Business», που υλοποιείται από την International Rescue Committee, (IRC Hellas) σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, συνεχίζεται με νέο κύκλο εκπαίδευσης, που ξεκινά στις 13 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να μάθουν πώς να μετατρέψουν την ιδέα τους σε μια βιώσιμη επιχείρηση, να αναπτύξουν δεξιότητες απαραίτητες για οποιαδήποτε εργασία και να δικτυωθούν με συναδέλφους επιχειρηματίες.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Alba Graduate Business School, 3 φορές την εβδομάδα για 2 ώρες τη φορά, για έναν μήνα, στα αγγλικά, με διερμηνεία στα ουκρανικά.

Όλοι όσοι έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το 70% της εκπαίδευσης (training & coaching) και έχουν δικαίωμα να ανοίξουν επιχείρηση στην Ελλάδα μπορούν να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό που διοργανώνεται από το Alba και την IRC και στον οποίο οι νικητές επιλέγονται από μια εξωτερική επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Ο νικητής θα λάβει μια μικρή επιχορήγηση για το ξεκίνημα της επιχείρησής του, ενώ θα έχει επιπρόσθετη ατομική καθοδήγηση και συνεδρίες με δικηγόρο, λογιστή και μηχανικό.

Προθεσμία εγγραφών: 3 Φεβρουαρίου 2023

Gallery