Εγγραφές στον Νέο Κύκλο του Εκπαιδευτικού προγράμματος επιχειρηματικότητας ‘Craft Your Business’

Αν θέλετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση αλλά δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε, το πρόγραμμα επιχειρηματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης «Craft Your Business», που υλοποιείται από την International Rescue Committee, (IRC Hellas) σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας ιδέα και να προετοιμαστείτε για να την υλοποιήσετε.

Ο νέος κύκλος εκπαίδευσης, ξεκινά στις 15 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να μάθουν πώς να μετατρέψουν την ιδέα τους σε μια βιώσιμη επιχείρηση, να αναπτύξουν απαραίτητες δεξιότητες και να δικτυωθούν με συναδέλφους επιχειρηματίες. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Alba Graduate Business School, 3 φορές την εβδομάδα για 2 ώρες τη φορά, για έναν μήνα, στα αγγλικά, με διερμηνεία στα ουκρανικά.

Όλοι όσοι έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το 70% της κατάρτισης (training & coaching) και έχουν δικαίωμα να ανοίξουν επιχείρηση στην Ελλάδα μπορούν να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό επιχειρηματικότητας που διοργανώνεται από το Alba και την IRC και στον οποίο οι νικητές επιλέγονται από εξωτερική επιτροπή ειδικών. Ο νικητής θα λάβει μια μικρή επιχορήγηση για να ξεκινήσει την επιχείρησή του και θα έχει επιπλέον ατομική καθοδήγηση και συνεδρίες με έναν ειδικό μάρκετινγκ, έναν λογιστή και έναν μηχανικό. Προθεσμία εγγραφών: 12 Απριλίου 2024.