Ο αθλητισμός ως μέσο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικής ενσωμάτωσης

Σας προσκαλούμε σε μια ανοιχτή συζήτηση με τίτλο Ο αθλητισμός ως μέσο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικής ενσωμάτωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στις 12:00, στο Κ44 (Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 44, 118 54, Κεραμεικός).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος INSPIRES, το οποίο υλοποιείται από την Οργάνωση Γη σε συνεργασία με τις Fare Network (NL), GEA & UISP (IT) και Monaliiku (FI).

Το INSPIRES αποσκοπεί στην εμπέδωση της ισότητας των φύλων, την ανάδειξη των εμποδίων, που δυσχεραίνουν την πρόσβαση των γυναικών-προσφύγων σε αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και την προώθηση της ενσωμάτωσης των προσφύγων στις χώρες υποδοχής μέσω της οργανωμένης άθλησης.

Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Ευάλωτων Πολιτών και Θεσμικής Προστασίας (Αγγελική Αρώνη), της οργάνωσης Girl Power Academy (Λήδα Τσενέ), του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών και της Ελεγχόμενης Δομής Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Ασύλου Σχιστού.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαριλένα Καλοπλάστου (Gazzeta).

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά και να κουβεντιάσουμε θέματα του κοινού μας ενδιαφέροντος.