Ένα διήμερο αφιερωμένο στη μητρότητα και την απασχολησιμότητα

Το Generation 2.0 RED, στο πλαίσιο του προγράμματος απασχολησιμότητας “Worldplaces-Workplaces Working with Migrant Women”, διοργανώνει δύο ημέρες αφιερωμένες στις γυναίκες, που εκτός από το να είναι μητέρες, είναι και εργαζόμενες ή αναζητούν ενεργά εργασία.

 

Σεμινάριο Ενδυνάμωσης «Ισορροπία εργασιακής-προσωπικής ζωής για μητέρες»

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, 10.00 π.μ.

Διάρκεια: 3 ώρες

Μητρότητα και εργασία: πώς μπορεί μια γυναίκα να ισορροπήσει με επιτυχία ανάμεσα σε αυτά τα δύο σημαντικά κομμάτια στη ζωή της; Το πρόγραμμα «Worldplaces-Workplaces Working with Migrant Women» με αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε γυναίκες μεταναστευτικού προφίλ, που είναι μητέρες ή θα ήθελαν κάποια στιγμή να κάνουν οικογένεια και που επιθυμούν να έχουν μια ικανοποιητική εργασία, που τους παρέχει οικονομική ανεξαρτησία.

Οι εισηγήτριες του σεμιναρίου, επαγγελματίες με ειδίκευση στην ενδυνάμωση οικογενειών, μητερών και παιδιών μεταναστευτικού προφίλ, εστιάζουν, σε συνεργασία με τις συμμετέχουσες, στις προκλήσεις της εργασίας και της μητρότητας, στην εξεύρεση λύσεων και στην αξιοποίηση του διαθέσιμου δικτύου υποστήριξης που μια μητέρα μπορεί να έχει.

 

Σεμινάριο «Βρεφονηπιακή φροντίδα και φύλαξη στην Ελλάδα» 

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, 10.30 π.μ.

Διάρκεια: 1,5 ώρα

  • Ποιες είναι οι επιλογές που υπάρχουν για τις εργαζόμενες μητέρες;
  • Από ποια ηλικία μπορεί ένα παιδί να πάει σε βρεφονηπιακό σταθμό;
  • Είναι δωρεάν η βρεφονηπιακή φροντίδα;

 

Εγγραφείτε σήμερα στο πρόγραμμα για να μπορέσετε να ωφεληθείτε από αυτό το σεμινάριο και όλες τις άλλες προτεινόμενες δράσεις. Για πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο [email protected] ή στο 694 3643025 (αριθμός whatsapp).