Generation 2.0 RED supports Women’s Social Entrepreneurship

Το έργο «Equality Works» που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity, στρέφεται και στη Γυναικεία Κοινωνική Επιχειρηματικότητα για να καλύψει πιθανές ανάγκες και ενδιαφέροντα που υπάρχουν σε ομάδες γυναικών για την ανάπτυξη και εξέλιξη ιδεών προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο εισηγητής Γιάννης Βήκας, οικονομολόγος και ερευνητής (PhD, MBA), μέσα από μια σειρά 6 εβδομαδιαίων ομαδικών συνεδριών που ξεκινούν τον Ιούνιο και ολοκληρώνονται τον Ιούλιο, θα εισαγάγει τις συμμετέχουσες με μεταναστευτικό ή προσφυγικό προφίλ στην κοινωνική επιχειρηματικότητα, στο απαραίτητο Business Plan και στη νομοθεσία γύρω από την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Επιπλέον, θα γίνουν κατανοητές έννοιες σημαντικές για μια επιτυχή έναρξη επιχείρησης όπως βασικές οικονομικές έννοιες, το πλάνο μάρκετινγκ, ή η ανάλυση SWOT.

H πιο άρτια και δομημένη επιχειρηματική ιδέα μιας ομάδας της 1ης εκπαίδευσης θα έχει την ευκαιρία για τη δημιουργία του δικού τους Business Plan.

Kάντε αίτηση σήμερα μαζί με την ομάδα σας περιγράφοντας πολύ συνοπτικά την επιχειρηματική σας ιδέα στο [email protected] και εξασφαλίστε τις θέσεις σας για την 1η εκπαίδευση του Generation 2.0 RED στη Γυναικεία Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε όλα τα ονόματα της ομάδας σας όπως και αν υπάρχει κάποια προτίμηση για τη διεξαγωγή των συναντήσεων της εκπαίδευσης (πρωί/απόγευμα).