Κάριτας Ελλάς -"Ήχοι του Κόσμου" - μουσική εκδήλωση στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Σύμφωνα με τα μέτρα της Κυβέρνησης που ανακοινώθηκαν χθες σχετικά με τον COVID-19, το σεμινάριο για την Ελληνική Ιθαγένεια αναβάλλεται. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

«ΗΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Αθήνα 13 Μαρτίου 2020

O Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης και η Κάριτας Ελλάς προσκαλούν το Αθηναϊκό κοινό σε μία από τις πιο πολυπολιτισμικές και καλλιτεχνικές γειτονιές της Αθήνας, να απολαύσει μία βραδιά με ζωντανή μουσική από διάφορες περιοχές του πλανήτη! Σπουδαίοι μουσικοί και καλλιτέχνες θα ανακαλύψουν παρέα ήχους από την Περσία, την Αφρική και την Ελλάδα. Παράλληλα εικαστικοί θα καλέσουν το κοινό να εμπνευστεί από τα μουσικά σύνολα και να επικοινωνήσει μέσω διαδραστικών δημιουργιών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος του ΔΟΜ “HELIOS- Υποστήριξη Ένταξης στην Ελλάδα, Δικαιούχων Διεθνούς Προστασίας”, ως μέρος ενός πλούσιου προγράμματος εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και σε συνεργασία με το “Κέντρο Κοινωνικής Ένταξης και Απασχολησιμότητας της Κάριτας Ελλάς στην Κυψέλη”.

|Είσοδος Ελεύθερη| Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα 11361)

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

19:00 | Έναρξη εκδήλωσης

19:30 | Παραδοσιακή Περσική μουσική από τους “Phoenix”

20:30 | Αφρικανική μουσική από τους “Kabeiria Percussion”

21:30 | Ρεμπέτικη μουσική

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης (19:00-21:30): Διαδραστική εικαστική παρέμβαση με το κοινό και την ArtBloom & ζωντανές σκιτσογραφίες εμπνευσμένες από τους «προσωπικούς μας υπερήρωες»!

For English please follow this link.


This site is registered on wpml.org as a development site.