Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού Youth Achieve

Φορέας: JUNIOR ACHIEVEMENT GREECE
Είδος Φορέα: Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Τελευταία Ανανέωση Υπηρεσίας 13-12-2023

Γενικές Πληροφορίες

Ομάδες Πληθυσμού
Προσφυγικός / μεταναστευτικός πληθυσμός
  • Παιδιά
  • Ασυνόδευτα ανήλικα
  • Γυναίκες & Κορίτσια
  • Νέοι Άντρες
Ημέρες/Ώρες Εξυπηρέτησης
  • 24/7
Γλώσσες Εξυπηρέτησης
ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΡΝΤΟΥ ΦΑΡΣΙ

Περιγραφή

To Υouth Achieve είναι ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για την επαγγελματική ετοιμότητα και περιλαμβάνει οπτικοακουστικό υλικό με σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εργασία, την εκπαίδευση και τη σχετική κουλτούρα στην Ελλάδα. Το υλικό απευθύνεται σε νεαρούς/ες πρόσφυγες/ισσες ηλικίας 15 – 18 ετών, καθώς και σε επαγγελματίες του πεδίου που τους υποστηρίζουν.

Το εκπαιδευτικό υλικό της πλατφόρμας είναι κατασκευασμένο και παρουσιάζεται με απλό και κατανοητό τρόπο, ώστε να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους νέους και στις νέες και να ανταποκρίνεται στις άμεσες ανάγκες τους. Το «Youth Achieve» επιχειρεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει νεαρούς/ες πρόσφυγες/ισσες ηλικίας 15 – 17ετών, καθώς και σε επαγγελματίες πεδίου που τους υποστηρίζουν με στόχο να διερευνήσουν τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές εύκαιρες τους στην Ελλάδα.  Τα εκπαιδευτικά βίντεο παρέχονται με υποτιτλισμό στα Αγγλικά, Γαλλικά, Αραβικά, Φαρσί και Ουρντού.

Τρόπος Παραπομπής/Συμμετοχής

Το «Youth Achieve» μπορεί να είναι η αρχή για νεαρούς/ες πρόσφυγες/ισσες ώστε να πιστέψουν στον εαυτό τους και να λάβουν την ενημέρωση που χρειάζονται για να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι προς την επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη και ένταξη.

Για να λάβετε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και ολοκληρώστε την εγγραφή σας. Η προβολή των βίντεο στις δομές σας, μπορεί να γίνει με τους κωδικούς που θα μοιραστούμε μαζί σας μετά την εγγραφή σας.

https://youthachieve.jagreece.org/

Εγγραφή επαγγελματία πεδίου

Εφόσον επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τα 3 εκπαιδευτικά βίντεο με τους ωφελούμενούς σας, παρακαλούμε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ, ώστε να σας σταλούν στη συνέχεια τα στοιχεία σύνδεσης (username-password), https://youthachieve.jagreece.org/%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF%CF%85/


Σύνδεσμος συμμετοχής