Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού: 2.055 παιδιά έλαβαν γαλότσες και φέτος μέσω του ACCMR

20 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού η σημερινή – Μας θυμίζει ότι κάθε παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώνει με αγάπη και σεβασμό!

Το Κέντρο Συντονισμού για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Αθηναίων, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πρωτοβουλία για δεύτερη χρονιά, δέχθηκε δωρεά 2.055 ζευγαριών παιδικών γαλοτσών, οι οποίες στάλθηκαν σε παιδιά πρόσφυγες που διαμένουν στην Αθήνα και σε κέντρα φιλοξενίας εκτός αστικού ιστού.

Πιο συγκεκριμένα, φορείς – μέλη του ACCMR φρόντισαν ώστε η δωρεά να φτάσει όπου υπάρχει ανάγκη: σε τρεις δομές φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων και σε δομές που υποστηρίζουν παιδιά πρόσφυγες στην Αθήνα, στη Δομή Φιλοξενίας Σχιστού, στη Δομή Φιλοξενίας της Ριτσώνας και στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μαλακάσας. Επίσης,  ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων Αττικής καθώς με τη συμβολή τους, οι γαλότσες έφτασαν και σε πολλά σχολεία της Αττικής.

Ευχαριστούμε πολύ όλες τις οργανώσεις για την ανταπόκρισή τους: Διοτίμα, Γιατροί του Κόσμου, Έλιξ – Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας, ECHO100PLUS, Ένωση Ουκρανών Γυναικών στην Ελλάδα, ΜΕΤΑδραση, SolidarityNow, Πηγή ΚΟΙΝΣΕΠ , Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών

Φωτογραφίες: ECHO100PLUS | 4ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης