Πρόγραμμα ENFEM: Η ΕΑΤΑ προσκαλεί γυναίκες πολίτες τρίτων χωρών σε σειρά εκπαιδεύσεων με θέμα την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα

Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) και ο Δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού AMIF έργου ENFEM «Ένταξη Γυναικών Πολιτών Τρίτων Χωρών στις Τοπικές Κοινότητες μέσω Στρατηγικών Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας» υλοποιούν δια ζώσης εκπαιδεύσεις με θέματα την Επιχειρηματικότητα & Απασχόληση, το Νομικό Πλαίσιο, το Branding και τις Διαπολιτισμικές Σχέσεις.

Οι εκπαιδευτικές ενότητες που απευθύνονται σε γυναίκες πολίτες τρίτων χωρών στοχεύουν στην ανάπτυξη της ικανότητάς τους να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση και να ενισχύσουν τις βασικές τους δεξιότητες για την επιδίωξη των επιχειρηματικών στόχων τους καθώς και την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Κάθε συμμετέχουσα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό πακέτο διάρκειας 3 ωρών σε ομάδες από 5 έως 10 άτομα. Παράλληλα με την παρούσα εκπαίδευση θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του έργου ENFEM όπου θα μπορούν να επαναλάβουν τα κεφάλαια και τις δραστηριότητες που παρέχονται στο τέλος κάθε ενότητας.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά ή στα αγγλικά. Διερμηνεία σε άλλες γλώσσες θα είναι διαθέσιμη σε περίπτωση που υπάρχει επαρκής αριθμός συμμετεχουσών που μιλούν την ίδια γλώσσα. Η εκπαίδευση θα λάβει χώρα στο κτίριο του ACCMR, Αγίου Ισιδώρου 4, 11471, Εξάρχεια. Ενθαρρύνουμε τις συμμετέχουσες να φέρουν το δικό τους φορητό υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο για να εγγραφούν στην πλατφόρμα, αλλά σε περίπτωση που δεν έχουν κανένα από αυτά, θα υπάρχουν tablet διαθέσιμα στον χώρο.

Ημερομηνίες προγραμματισμένων εκπαιδεύσεων μέχρι στιγμής: 

Δείτε εδώ τις τρέχουσες εκπαιδεύσεις.

Η εκπαίδευση είναι δωρεάν. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι συμμετέχουσες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την Αφροδίτη Κωνσταντοπούλου στο email: [email protected].

Μπορείτε να βρείτε την πρόσκληση εδώ.