Συναι/no εργαστήριο για έφηβα άτομα ηλικίας 15 - 18 ετών σε συνεργασία με την Genderhood

Το Εφηβικό Δίκτυο του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού με πολλή χαρά και ενθουσιασμό σας προσκαλεί την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 – 17:30 σε ένα βιωματικό εργαστήριο σε συνεργασία με την οργάνωση Genderhood με τον τίτλο “Συν/no”.
Με θέμα την “Συναίνεση” καλούμε έφηβα άτομα ηλικίας 15-18 ετών να συμμετάσχουν σε ένα ανοιχτό βιωματικό εργαστήριο αφιερωμένο στην προώθηση υγιών σεξουαλικών σχέσεων, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε παγκόσμια κλίμακα και στην εκπαίδευση.
Λίγα λόγια για το εργαστήριο:
Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας μας υπενθυμίζει πόσο κρίσιμη είναι η συναίνεση για τη δημιουργία μιας κοινωνίας που στηρίζεται στον σεβασμό και την ισότητα.
Η συναίνεση, ως θεμέλιο της υγιούς σεξουαλικής συμπεριφοράς, αποδεικνύει πώς ο σεβασμός και η κατανόηση των όριων διαμορφώνουν τις σχέσεις μας. Από πολύ μικρή ηλικία, μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε και να σεβόμαστε τα όρια των άλλων, προωθώντας ένα περιβάλλον αμοιβαίας συμφωνίας.
Μέσω της συμμετοχής τους στο εργαστήριο τα έφηβα άτομα θα αναπτύξουν την ικανότητα να εκφράζουν τη βούλησή τους και να σέβονται τις επιθυμίες των άλλων.
ΠΟΤΕ: Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, 16:00 – 17:30
ΠΟΥ: Κωνσταντινουπόλεως 189, Κολωνός, 10444, Αθήνα (πλησίον μετρό Μεταξουργείο)
Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά.
Περιορισμένες θέσεις, για αυτό είναι απαραίτητη κράτηση θέσης στον παρακάτω σύνδεσμο:
Για περισσότερες πληροφορίες: 210 5148366, [email protected]