Πρόγραμμα Stepping Stone: Συνεδρία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

  • ΜΕΤΑδραση ΜΕΤΑδραση
  • Ημερομηνία Διεξαγωγής: 28/11/2022
  • Προθεσμία εγγραφής: 23/11/2022

Στο πλαίσιο του προγράμματος Stepping Stone της METAdrasi, η METAdrasi και η NOSTOS ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα νέο έργο για την υποστήριξη της προσφυγικής και μεταναστευτικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα!

Ως εκ τούτου, θα διοργανώσουμε μια συνεδρία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στα γραφεία της ΜΕΤΑδρασης, στις 28/11, όπου  οι συμμετέχοντες θα μάθουν για  ποιος είναι κατάλληλος να δημιουργήσει μια επιχείρηση, τους τύπους επιχειρήσεων, νομικά ζητήματα κτλ. και θα ακούσουν μετανάστες και Πρόσφυγες που έχουν δημιουργήσει τις δικές τους επιχειρήσεις στην Ελλάδα!

Τα άτομα που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας τη ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ έως 25/11/2022!

Οι υποψήφιοι που καταλαβαίνουν/μιλούν είτε Ελληνικά/Αγγλικά μπορούν να υποβάλουν αίτηση. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, καθώς, μετά τη συνεδρία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, 10 άτομα θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν σε ένα εργαστήριο όπου οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο υψηλού επιπέδου για την επιχείρησή τους.

+ Επίσης, στη συνεδρία Πληροφόρησης και Ευαισθητοποίησης, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε άτομα που έχουν δημιουργήσει τις δικές τους επιχειρήσεις στην Ελλάδα, να μιλήσουν για τις ιστορίες τους καλύπτοντας κυρίως τα ακόλουθα (10 λεπτά – 15 λεπτά το καθένα) στα αγγλικά ή ελληνικά:

Είστε πρόσφυγας ή μετανάστης που είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στην Ελλάδα; Εάν ναι, θα θέλατε να μοιραστείτε την επιχειρηματική σας ιστορία μαζί μας;

  • Συστήσου
  • Τι δουλειά έχετε στην Ελλάδα;
  • Ποια είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη/προκλήσεις;
  • Ερωτήσεις / Απαντήσεις στο κοινό

Για περισσότερες πληροφορίες,  μας στείλετε email στο [email protected] ή καλέστε μας στο 6909658397.