Πρόσκληση για Youth Ambassadors στο Refugee Week Greece

Νέοι που αγαπάτε τις τέχνες και τον πολιτισμό, θέλουμε να σας γνωρίσουμε!

Θέλετε να γίνετε οι Youth Ambassadors του Refugee Week Greece;

– έχεις έδρα την Ελλάδα;

– είσαι μεταξυ 18 έως 25 ετών;

– ενδιαφέρεστε για τις τέχνες και τον πολιτισμό που αφορά κοινωνικά ζητήματα;

– θέλεις να λάβεις μέρος σε μία πολύ ωραία και δημιουργική παρέα;

Αναζητούμε νέους μεταξύ 18-25 ετών για να γίνουν οι Youth Ambassadors και να μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε το Φεστιβάλ για το 2023. Θα συναντιόμαστε 1 φορά κάθε μήνα για 1-2 ώρες και θα μιλάμε για το Φεστιβάλ, θα συζητάμε ιδέες και επόμενα βήματα, έτσι ώστε να μας στηρίζετε στις αποφάσεις για το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Επίσης εάν θέλετε και εσείς να δείξετε τη δουλειά σας στη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα σας στηρίξουμε με τον κατάλληλο χώρο και την προβολή της δουλειάς σας.

Σε τι θα μας βοηθήσετε:

– στο στρατηγικό σχεδιασμό του φεστιβάλ

– με ιδέες για το πώς να εμπλέξουμε καλύτερα τους νέους και τις κοινότητες

– με προτάσεις για καλλιτεχνικές και αθλητικές δράσεις για το φεστιβάλ (μουσική, χορός, ταινίες, εικαστικές τέχνες και αθλήματα)

– υποστήριξη στην επικοινωνία του φεστιβάλ (γράφοντας άρθρα, social media, φωτογραφία)

Θα θέλαμε πολύ να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους που αγαπούν τις τέχνες, τα φεστιβάλ και τις εκδηλώσεις και είναι δημιουργικοί. Μπορείτε να φέρετε μια φιλική και κριτική προοπτική στον τρόπο παραγωγής του φεστιβάλ μας, προσθέτοντας παράλληλα την πινελιά τους στο πρόγραμμά μας. Ο στόχος είναι να παραμείνει ανοιχτό το μυαλό και όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και κοινές!

Το Refugee Week είναι ένα παγκόσμιο και δυναμικό κίνημα, ένα πολιτιστικό φεστιβάλ που γιορτάζει τη συμβολή, τη δημιουργικότητα και την αυθεντικότητα των ανθρώπων που έχουν βιώσει την αναγκαστική μετακίνηση πληθυσμών. Είναι ένα φεστιβάλ που καθοδηγείται από την κοινότητα, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, και επιδιώκει να είναι πλήρως προσβάσιμο. Πιστεύουμε ακράδαντα στη σημασία και τις αξίες της ισότητας και της διαφορετικότητας. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε και να γιορτάσουμε την ποικιλόμορφη κοινότητά μας και να αναγνωρίσουμε την αξία της συνεισφοράς κάθε ανθρώπου.

Φέτος πραγματοποιείται μεταξύ 19-25 Ιουνίου 2023.

Αναζητούμε τέσσερις Youth Ambassadors που είτε έχουν βιώσει εμπειρίες εκτοπισμού, αλλά κυρίως νέους που αγαπούν τις τέχνες και τον πολιτισμό, σε όλη την Ελλάδα, διασφαλίζοντας ότι παραμένουμε πιστοί στο αρχικό μας όραμα και στις κοινότητές μας.

Θέλουμε να σας γνωρίσουμε!

Στείλτε μας ένα βίντεο με λίγα λόγια για τον εαυτό σας στο WhatsApp/Viber

+30 698 305029

Ή με email στο:

[email protected]

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Φεβρουαρίου 2023.

#compassioninaction

#youngpeoplerock