Ταξίδι προς τα εμπρός: Προβολή ταινίας για την Εβδομάδα Προσφύγων 2023 και προοπτικές για το 2024

Ελάτε μαζί μας στην εκδήλωση « Ταξίδι προς τα εμπρός: Προβολή ταινίας για την Εβδομάδα Προσφύγων 2023 και προοπτικές για το 2024», καθώς ερχόμαστε μαζί για μια βραδιά έμπνευσης και προβληματισμού.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συγκέντρωσης, στοχεύουμε να μοιραστούμε τις πολύτιμες γνώσεις που συγκεντρώθηκαν από τα σχόλια του κοινού και της κοινότητας του Refugee Week Greece και επίσης να παρέχουμε μια επισκόπηση της αξιολόγησης και των μελλοντικών μας σχεδίων.

Συμμετέχοντας μπορείτε να λάβετε μέρος σε συζητήσεις για το Φεστιβάλ του επόμενου έτους και να δημιουργήσετε τις προσωπικές σας προτάσεις.

Επιπλέον, θα έχουμε την ευκαιρία να προβάλλουμε την ταινία του Φεστιβάλ του Fridoon Joinda, προσφέροντας μια ματιά σε όλες τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί.

Αυτό το φεστιβάλ δεν είναι μόνο για την κοινότητά μας; είναι από και με την κοινότητά μας.

Χαιρετίζουμε θερμά τη συνεισφορά σας για να γίνει αυτή η εκδήλωση πραγματικά ξεχωριστή. Είτε πρόκειται για ποίημα, στοχασμούς, βίντεο ή οποιαδήποτε μορφή έκφρασης που σας αρέσει, περιμένουμε με ανυπομονησία τις ιδέες σας. Παρακαλούμε στείλτε μας email στο [email protected] με την ιδέα σας για την εκδήλωση στις 9 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αποκαλύψουμε το θέμα για το Φεστιβάλ 2024, θέτοντας τις βάσεις για μια ακόμη χρονιά εμπλουτιστικών εμπειριών και καλλιτεχνικής εξερεύνησης.

Το Refugee Week Greece χρησιμεύει ως φάρος για τους καλλιτέχνες, ιδιαίτερα τους πρόσφυγες και όσους αναζητούν καταφύγιο, για να επιδείξουν τα ταλέντα και τις αφηγήσεις τους σε ένα συμπονετικό κοινό. Παρέχοντας έναν χώρο για τους καλλιτέχνες από τις κοινότητες της διασποράς να εκφραστούν, υπερασπιζόμαστε ενεργά την ισότητα, τη διαφορετικότητα και την κοινωνική ένταξη.

Ανυπομονούμε για την παρουσία σας και τις πολύτιμες συνεισφορές σας σε αυτή τη σημαντική βραδιά. Αποθηκεύστε την ημερομηνία και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.

09 Νοεμβρίου 2023
19:00 – 21:00
welcome drink: 18:30

Τοποθεσία: Γη K44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Αθήνα, Ελλάδα
RSVP: [email protected]