Έρευνα σχετικά με τη χρήση των ψηφιακών συσκευών και τεχνολογιών στη μάθηση και την καθημερινότητα (U-REPORT)

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην παγκόσμια δημοσκόπηση της UNICEF και του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού με θέμα τη χρήση των ψηφιακών συσκευών και τεχνολογιών στη μάθηση και την καθημερινότητα.

 

Η δημοσκόπηση απευθύνεται σε νέους ηλικίας 12-25 ετών και θα είναι διαθέσιμη μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου μέσω της πλατφόρμας  U-Report Greece.

Οι νέοι μπορούν να απαντήσουν στη δημοσκόπηση στέλνοντας τη λέξη DIGITAL με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμούν:

 

  1. Μέσω Viber, στο public chat “ureportgreece”.
  2. Μέσω Facebook Messenger, στο U-Report Greece.
  3. Μέσω WhatsApp, στο +30 695 548 3316

 

Σας καλούμε να προωθήσετε τη δημοσκόπηση στους μαθητές σας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή όσο περισσότερων νέων και να δώσουμε φωνή στις απόψεις και τις προτάσεις τους.

Το U-Report είναι μία παγκόσμια πλατφόρμα της UNICEF που έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τους εφήβους και τους νέους να εκφράσουν τις απόψεις του για θέματα που τους αφορούν και να ενθαρρύνει τη δημοκρατική συμμετοχή τους.

Η πλατφόρμα λειτουργεί σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 23 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Απευθύνεται σε εφήβους και νέους και φιλοξενεί δημοσκοπήσεις για διάφορα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα που επηρεάζουν τις ζωές τους. Τα αποτελέσματα της τρέχουσας δημοσκόπησης για την κλιματική αλλαγή εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο στη σελίδα: https://greece.ureport.in/opinion/2981/.