Εγγραφές στα προγράμματα Incubator και Accelerator

  • HIGGS HIGGS
  • Ημερομηνία Διεξαγωγής: 22/09/2023
  • Προθεσμία εγγραφής: 22/09/2023

Τα προγράμματα Incubator και GSE Incubator (Green & Social Entrepreneurship Incubator) προσφέρουν δωρεάν τα απαραίτητα εφόδια μέσω εκπαίδευσης και συμβουλευτικής σε ΟΚοιΠ που είναι σε διαδικασία εκκίνησης/ λειτουργίας/ επανεκκίνησης και έχουν νόμιμη υπόσταση έως 2 χρόνια. Τα δύο προγράμματα διαρκούν από 12 έως 24 μήνες και μπορούν να δεχτούν (έως) 5 ενδιαφερόμενους φορείς το καθένα.

Το πρόγραμμα Accelerator είναι ένας «επιταχυντής» που θα δώσει την ευκαιρία σε (έως) 8 ΟΚοιΠ από όλη την Ελλάδα, οι οποίες έχουν κλείσει τουλάχιστον 2 χρόνια λειτουργίας, να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν περαιτέρω μέσα από ένα δωρεάν εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και συμβουλευτικής διάρκειας 6 μηνών.

Στο πλαίσιο των 3 προγραμμάτων συμπεριλαμβάνονται 4 εβδομάδες υποχρεωτικής εντατικής εκπαίδευσης (Bootcamp), εργαστήρια και σεμινάρια, one-to-one συναντήσεις και mentorship με εξειδικευμένους συνεργάτες, αλλά και ευκαιρίες networking με άλλες ελληνικές και διεθνείς Οργανώσεις της Κοινωνίας Πολιτών, μέσα μαζικής επικοινωνίας αλλά και χρηματοδότες. Όλες οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

Αιτήσεις
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων και για τα 3 προγράμματα (Incubator, GSE Incubator και Accelerator) ξεκινά τη Δευτέρα 28 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023.
Για την κατάθεση αιτήσεων καθώς και για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα προγράμματα, μπορείτε να επισκεφθείτε τα παρακάτω links:

Περισσότερες Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις αιτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το HIGGS στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

email: [email protected]
Τηλέφωνο: 2114116300

Υποστηρικτές και Χορηγοί

Μεγάλοι Δωρητές των προγραμμάτων Incubator και Accelerator είναι το Ίδρυμα Costas M. Lemos Foundation και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.
Δωρητής του προγράμματος GSE Incubator είναι το Helidoni Foundation. Το GSE Incubator υλοποιείται σε συνεργασία με το NBG Business Seeds – Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας, της Εθνικής Τράπεζας.