DiverCity Career Fair: Ημέρα Καριέρας για τη Διαφορετικότητα

Ψάχνεις εργασία;

Η Ημέρα Καριέρας για τη Διαφορετικότητα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 (11.00 – 17.00) στο Σεράφειο και σε περιμένουμε! Σε αυτή θα συμμετάσχουν εταιρείες και οργανώσεις και θα έχεις την ευκαιρία να σε γνωρίσουν, να συνομιλήσετε και να λάβουν το βιογραφικό σου, με σεβασμό σε χαρακτηριστικά όπως η εθνικότητα, το θρήσκευμα, την ηλικία, το φύλο, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την αναπηρία και άλλα χαρακτηριστικά που πολλές φορές λειτουργούν ως εμπόδια στην εύρεση εργασίας.

Αν ενδιαφέρεσαι να λάβεις μέρος ως άτομο που αναζητά εργασία, κάνε εγγραφή στην παρακάτω φόρμα.

https://forms.office.com/r/hsqVbF99df 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σπύρο Μποβιάτση (συντονιστή του έργου) στο [email protected].

_______________________________________________

Η Ημέρα Καριέρας πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου PROGEDI – Promoting Gender Equality, Diversity and Inclusion in the Workplace, το οποίο υλοποιεί η IRC (International Rescue Committee) Hellas, το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) και το Generation 2.0 for Rights, Equality and Diversity. Το έργο PROGEDI στοχεύει στην ενίσχυση της διαφορετικότητας και της ένταξής της στον εργασιακό χώρο. Το έργο PROGEDI συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.