WEMIN - Τρία Καλλιτεχνικά εργαστήρια - εργαστήρια χειροτεχνίας διάρκειας 16 ωρών το καθένα στα οποία συμμετέχουν μετανάστριες γυναίκες μαζί με γυναίκες της τοπικής κοινωνίας

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “WEMIN- Ενδυνάμωση και ενσωμάτωση γυναικών προσφύγων και μεταναστριών”, υλοποιείται από την Ολυμπιακή Εκπαιδευτική, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Συντονιστής) και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης ενώ ο Δήμος Αθηναίων συμμετέχει ως συνεργαζόμενος Φορέας.

Το πρόγραμμα προτείνει μια ολιστική προσέγγιση της ενσωμάτωσης των γυναικών μεταναστριών και προσφύγων όλων των ηλικιών στην Ελληνική κοινωνία.

Προσκαλούμε γυναίκες μετανάστριες και πρόσφυγες που ζούν στην Αθήνα αλλά και γυναίκες της τοπικής κοινωνίας να συμμετέχουν στις εξής δράσεις του προγράμματος που θα υλοποιούνται στην πόλη την περίοδο από τον Μάιο έως και τον Νοέμβριο του 2019:

Μια ηλεκτρονική πλατφόρμα (https://www.culturalmediators.eu/wemin-platform/) χρησιμοποιείται επίσης για την προώθηση της ανταλλαγής εμπειριών μεταξύ των εκπαιδευόμενων. Η πλατφόρμα και το υλικό που αναρτάται μπορεί να αξιοποιηθεί από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, απαιτείται μόνο εγγραφή.

Όσες γυναίκες μετανάστριες ή /και γυναίκες της τοπικής κοινωνίας επιθυμούν να λάβουν μέρος στη δράση μπορούν να καλέσουν στο 2621040200 ή να στείλουν e-mail στη διεύθυνση: [email protected]. 

For english, follow this link.