Εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ‘Craft Your Business’

Φορέας: International Rescue Committee Hellas (IRC)
Είδος Φορέα: Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Τελευταία Ανανέωση Υπηρεσίας 17-10-2022

Γενικές Πληροφορίες

Ομάδες Πληθυσμού
Προσφυγικός / μεταναστευτικός πληθυσμός
  • Γενικός πληθυσμός
Ημέρες/Ώρες Εξυπηρέτησης
Γλώσσες Εξυπηρέτησης
ΑΓΓΛΙΚΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ

Περιγραφή

Το επιτυχημένο πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης «Craft Your Business», που υλοποιείται από την International Rescue Committee, (IRC Hellas) σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, συνεχίζεται με νέο κύκλο εκπαίδευσης, που ξεκινά στις 31 Οκτωβρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να μάθουν πώς να μετατρέψουν την ιδέα τους σε μια βιώσιμη επιχείρηση, να αναπτύξουν δεξιότητες απαραίτητες για οποιαδήποτε εργασία και να δικτυωθούν με συναδέλφους επιχειρηματίες.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Alba Graduate Business School, 3 φορές την εβδομάδα για 2 ώρες τη φορά, για έναν μήνα, στα αγγλικά, με διερμηνεία στα ουκρανικά.

Όλοι όσοι έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το 70% της εκπαίδευσης (training & coaching) και έχουν δικαίωμα να ανοίξουν επιχείρηση στην Ελλάδα μπορούν να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό που διοργανώνεται από το Alba και την IRC και στον οποίο οι νικητές επιλέγονται από μια εξωτερική επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Ο νικητής θα λάβει μια μικρή επιχορήγηση για το ξεκίνημα της επιχείρησής του, ενώ θα έχει επιπρόσθετη ατομική καθοδήγηση και συνεδρίες με δικηγόρο, λογιστή και μηχανικό.

Προθεσμία εγγραφών: 23 Οκτωβρίου 2022

Φυλλάδιο στα Ουκρανικά

Τρόπος Παραπομπής/Συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Mobile/What’s app: +306946669796

Email: [email protected]