Για άλλη μια χρονιά το ΚΕΜ στηρίζει το όραμα των αδερφών Αντετοκούνμπο

Κάνε το πρώτο βήμα, ετοιμάσου για το μεγάλο άλμα: Γίνε τώρα μέλος της Ακαδημίας των αδερφών Αντετοκούνμπο! Είσαι 10 έως 16 ετών, από κάποια γειτονιά της Αθήνας, και θέλεις να αναπτύξεις το ταλέντο σου και να ασχοληθείς με ένα άθλημα που αγαπάς αλλά δεν είχες ποτέ την ευκαιρία; Ή είσαι 18 έως 25 ετών και θέλεις να ασχοληθείς με την προπονητική, να νιώσεις το συναίσθημα της ομάδας και να αποκτήσεις εμπειρίες για ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου;

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για νέους υποψήφιους θα είναι ανοιχτή από τις 14 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου. Οι αιτήσεις αθλητών και προπονητών πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, μέσω του site της Ακαδημίας, www.antetokounbrosacademy.net.

Το πρόγραμμα της AntetokounBros Academy αποτελεί μέρος του οράματος του CAF Foundation , που συνοψίζεται στο μότο «η ευκαιρία τροφοδοτεί δυνατότητες», και δημιουργήθηκε από τον Γιάννη, τον Θανάση, τον Κώστα και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο, σε συνεργασία με τη Nike και το Ίδρυμα Ωνάση. Περιλαμβάνει προπονήσεις μπάσκετ δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Σαββατοκύριακο, που διεξάγονται στα δύο ανακαινισμένα από τη Nike γήπεδα μπάσκετ στις περιοχές των Σεπολίων και των Αμπελοκήπων, με τη στήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ), της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του ΤΕΒΑ και του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων.

Οι συμμετέχοντες και οι μαθητευόμενοι προπονητές θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να διεκδικήσουν αθλητικές και εκπαιδευτικές υποτροφίες με σπουδαίες προοπτικές εξέλιξης. Προσφέρονται έξι ετήσιες υποτροφίες προπόνησης, με χορηγία της Nike, σε ακαδημίες στην Αθήνα. Παράλληλα, ο/η απόφοιτος της AntetokounBros Academy με την καλύτερη επίδοση στις Πανελλαδικές εξετάσεις θα λάβει την πανεπιστημιακή υποτροφία “One of a Kind” από το Ίδρυμα Ωνάση. Επιπλέον, ένας/μία μαθητευόμενος/-η προπονητής/προπονήτρια θα επιλεγεί για περαιτέρω εκπαίδευση, με χορηγία της Nike, αποκτώντας την ευκαιρία να εργαστεί ως κόουτς.

Περισσότερα εδώ.