Χριστουγεννιάτικος Ραδιομαραθώνιος στον ΑΘΗΝΑ 9.84 για τον “Άλλο Άνθρωπο”

Αλληλεγγύη από όλους για ΟΛΟΥΣ!
Χριστούγεννα σημαίνει…αγάπη και η αγάπη μεγαλώνει όταν απλώνουμε το χέρι στον συνάνθρωπό μας και την μοιραζόμαστε!
Η πιο λαμπερή και πιο φωτεινή  εποχή του χρόνου έφτασε και ο Αθήνα 9,84, πιστός πάντα στη διάθεση να προσφέρει, στέκεται και πάλι δίπλα σε όσους  έχουν ανάγκη από χαρά και φως στη ζωή τους, βοηθώντας τους να νιώσουν  τη ‘’ζεστασιά’’ αυτών των άγιων ημερών.
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, ο σταθμός της πόλης, διοργανώνει τον καθιερωμένο πλέον Ραδιομαραθώνιο που φέτος έχει στόχο την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο άλλος Άνθρωπος» που επιτελεί  διάφανο και αποδεδειγμένο έργο, βοηθώντας κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη.
Τα μικρόφωνα του σταθμού της πόλης ανοίγουν από τις 8 το πρωί και, έως αργά το βράδυ, φιλοξενούν εκπροσώπους των τεχνών, του πολιτισμού και της γεύσης! Όλοι μαζί ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» για να προσφέρουν ουσιαστική στήριξη και θαλπωρή σε κάθε ευάλωτο συνάνθρωπό μας.
Συγκεντρώνουμε βασικά είδη διατροφής (όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, δημητριακά, γάλα μακράς διαρκείας, αρτοσκευάσματα κλπ.), είδη προσωπικής υγιεινής (αντισηπτικά, σαμπουάν, αφρόλουτρα, υγρά καθαρισμού, οδοντόκρεμες κλπ.), φάρμακα αλλά και παιδικά παιχνίδια για τους μικρούς επωφελούμενους των προγραμμάτων της Κοινωνικής Κουζίνας
Χώροι συγκέντρωσης:
Πειραιώς 100 – Αθήνα 9. 84
Μεγάλου Αλεξάνδρου 109, Κεραμεικός- Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»
Δυνατότητα κατάθεσης χρηματικού ποσού για την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR 9401720520005052083244702
Η αλληλεγγύη από όλους… για όλους, γίνεται πράξη και αυτά τα Χριστούγεννα στον σταθμό της πόλης!
Συντονιστείτε στους 98.3 FM!