Δίκτυο Πόλεων για την Ένταξη: Διαβάστε το 3ο Newsletter

Το Δίκτυο Πόλεων για την Ένταξη με χαρά μοιράζεται το 3ο ενημερωτικό του δελτίο, στο οποίο θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις νέες πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν το τελευταίο διάστημα στο πλαίσιο του Δικτύου και θα ανακαλύψετε δράσεις από πολλές πόλεις της Ελλάδας, σε τομείς όπως η απασχόληση, η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή στα κοινά.

 

Στο πλαίσιο των εργασιών του, το Δίκτυο πραγματοποίησε συνάντηση σε επίπεδο Δημάρχων μέσω της οποίας εκφράστηκε η βούληση για τη συνέχιση και την ενίσχυση της λειτουργίας του. Μάλιστα, ο Δήμος Κατερίνης πρόσφατα έγινε το 18ο μέλος. Στο ενημερωτικό δελτίο φιλοξενείται δήλωση του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Κουκοδήμου.

 

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 3ο ΕΔ

 

Στο μέτωπο της πανδημίας, οι δημοτικές αρχές εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να κινητοποιήσουν τους δημότες τους να εμβολιαστούν και να εξασφαλίσουν σε όλους τους κατοίκους των πόλεων, χωρίς διακρίσεις, πρόσβαση σε εμβόλια και μέσα προστασίας και πρόληψης.

 

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει τις δράσεις του στις σελίδες 4 και 5. 

 

Και κάτι πολύ σημαντικό, για το τέλος:

 

Το Δίκτυο Πόλεων σύντομα αποκτά τη δική του ιστοσελίδα, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα ελληνικά και στα αγγλικά εδώ: www.cnigreece.gr.

 

 

Κατεβάστε το Ενημερωτικό Δελτίο εδώ.