Λάβετε μέρος: Το Co-Athens προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, ψυχαγωγίας και διασύνδεσης για όλους!

 

Το co-Athens κορυφώνει τις δράσεις του προσφέροντας μια σειρά εργαστηρίων και άλλων πρωτοβουλιών που επιδιώκουν να φέρουν κοντά όλους τους κατοίκους της Αθήνας, να μάθει ο ένας από τον άλλο, να γίνουμε πιο δυνατοί.

Μάθετε περισσότερα & Λάβετε μέρος!

* Το πρόγραμμα co-Athens υλοποιείται από το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων «Curing the Limbo» μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος UIA.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

 

A.Εκπαιδευτικά εργαστήρια από το Sport For Athens 

 

Για τον Απρίλιο και τον Μάιο, το Sport For Athens διοργανώνει δωρεάν online εκπαιδευτικά εργαστήρια με ελεύθερη συμμετοχή για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο του co-Athens.

 

1.Καλλιτεχνικό εργαστήρι «Ξαναφτιάχνοντας τη ζωή: σχεδία αρτ/ upcycling»

 

Το περιοδικό δρόμου «σχεδία» μας προσκαλεί μάθουμε την αξία της δημιουργικής ανακύκλωσης μέσα από ένα εργαστήριο upcycling, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Sport For Athens.

 

    • Τετάρτη 21 Απριλίου & Τετάρτη 12 Μαΐου, 17:30 – 18:30

 

 

Περισσότερα & Δηλώσεις Συμμετοχής: www.synathina.gr/el/component/actions/action/9844-καλλιτεχνικό-εργαστήρι-ξαναφτιάχνοντας-τη-ζωή-σχεδία-αρτ-upcycling.html?Itemid=196

 

2.Εργαστήρι Κόμικς με τον Soloup

 

Το περιοδικό δρόμου «σχεδία» προσκαλεί παιδιά ηλικίας 9 – 12 ετών να συμμετάσχουν σε εργαστήριο κόμικς με θέμα τον αθλητισμό, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Sport For Athens.Σκοπός του εργαστηρίου είναι τα παιδιά που συμμετέχουν να μυηθούν στον δημιουργικό κόσμο των κόμικς και να ολοκληρώσουν το δικό τους κόμικ.

 

    • Παρασκευή 16 Απριλίου & Παρασκευή 7 Μαΐου, 17:30 – 19:3

 

 

Κάθε εργαστήριο θα έχει διαφορετικούς συμμετέχοντες με ελεύθερη συμμετοχή και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom.

 

Περισσότερα & Δηλώσεις Συμμετοχής: www.synathina.gr/el/component/actions/action/9848-εργαστήρι-κόμικς-με-τον-soloup.html?Itemid=196

 

3.Εργαστήρι «Μικροί Αγρότες στην Πόλη»

 

Η «Οργάνωση Γη» προσκαλεί παιδιά ηλικίας 7 – 11 ετών να συμμετάσχουν σε εργαστήριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα τη βιολογική γεωργία, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Sport For Athens.

 

    • Τετάρτη 14 Απριλίου, 18:30 – 19:30

 

 

Περισσότερα & Δηλώσεις Συμμετοχής: www.synathina.gr/el/component/actions/action/9868-εργαστήρι-μικροί-αγρότες-στην-πόλη.html?Itemid=196

 

4.Εργαστήρι Κομποστοποίησης

 

Η «Οργάνωση Γη» σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε εργαστήριο με θέμα την κομποστοποίηση, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Sport For Athens.

 

    • Παρασκευή 23 Απριλίου, 17:00 – 18:00

 

 

Περισσότερα & Δηλώσεις Συμμετοχής: https://www.synathina.gr/el/component/actions/action/9865-εργαστήρι-

 

B.Το Victoria Square Project προσκαλεί Αθηναίες και Αθηναίους στη δημιουργία της κοινότητας του co-Living Room

 

Εργαστήρια κεραμικής, εικαστικού φωτισμού, εργόχειρου και μαθήματα γυμναστικής AfroBeat, από τις 12 Απριλίου έως τις 30 Μαΐου.

 

Περισσότερα & Δηλώσεις Συμμετοχής: www.synathina.gr/el/curing-the-limbo/1268-το-victoria-square-project-προσκαλεί-αθηναίες-και-αθηναίους-στη-δημιουργία-της-κοινότητας-του-co-living-room-3.html

Γ.Social Circus Athens

 

Mια διαπολιτισμική πρωτοβουλία στο πλαίσιο του co-Athens βασισμένη στις τεχνικές και την τέχνη του τσίρκου με στόχο την επικοινωνία και τη σύνδεση μεταξύ ντόπιων και προσφύγων στις περιοχές του Κεραμεικού και του Μεταξουργείου, αλλά και ευρύτερα.

 

    • 01 ΑΠΡ 2021 00:00 – 15 ΙΟΥΝ 2021 00:00

 

 

Περισσότερα & Δηλώσεις Συμμετοχής: www.synathina.gr/el/component/actions/action/9875-social-circus-athens.html?Itemid=196