'Θέλουμε βιβλία-αλλά επίσης θέλουμε και παιχνίδια'

Την  Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, η IDEC και η We Need Books καλούν όσους και όσες θέλουν να γνωρίσουν πώς τα παιχνίδια μπορούν να βοηθήσουν στην εκμάθηση των Ελληνικών, με ένα τρόπο συμμετοχικό, ενδιαφέροντα και δημιουργικό. Στo πλαίσιo του  καινοτόμου Erasmus+ έργου GAME ON  δημιούργησαμε παιχνίδια  για ενήλικες πρόσφυγες και μετανάστες, με άξονα την καθημερινή ζωή τους, δίνοντας έμφαση σε πρακτικές πληροφορίες, που είναι απαραίτητες για την ομαλή ένταξη και ενσωμάτωση τους.

Επιτραπέζια, παιχνίδια μνήμης, παιχνίδια με κάρτες, domino, παιχνίδια ρόλων, είναι μερικά μόνο από τα αποτελέσματα του έργου. Ταυτόχρονα, το GAME ON προσφέρει και έναν εκπαιδευτικό οδηγό για  δασκάλους που διδάσκουν μετανάστες, αναλύοντας τεχνικές και μεθοδολογίες για πιο αποτελεσματικά και ουσιαστικά μαθήματα.

H  IDEC  σε συνεργασία με την πρώτη πολυγλωσσική βιβλιοθήκη We need books, σας περιμένει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου,  16:30 -19:00, για να παίξετε πρώτοι τα παιχνίδια μας, και να δημιουργήσουμε παρέα ενα απλαυστικό απόγευμα Παρασκευής στον φιλόξενο χώρο της βιβλιοθήκης.

Πότε: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, 16:30 – 19:00

Πού: Πολυγλωσσική Βιβλιοθήκη We Need Books, Ευβοίας 7, Κυψέλη