Εκδήλωση Δικτύωσης της SisTech στην Ελλάδα

Στις 27 Σεπτεμβρίου, η Sistech διοργανώνει την ετήσια δικτυωτική εκδήλωση της – μια αποκλειστική ευκαιρία για ταλαντούχες πρόσφυγες γυναίκες και εταιρείες που δεσμεύονται να προωθήσουν την πολυμορφία.

Ελάτε να μας συναντήσετε την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023, ξεκινώντας στις 6:30 μ.μ., στην Δημοτική Πινακοθήκη Τέχνης Πειραιά, στη διεύθυνση Φιλώνος 29, Πειραιάς 185 31.

Αναζητάτε μελλοντικούς web developers, UX-UI designers, data analysts, digital project managers ή IT specialists;

Λάβετε μέρος και ακούστε τις παρουσιάσεις από 20 πρόσφυγες γυναίκες που συμμετέχουν στην εκπαίδευση για να ξεκινήσουν την νέα τους  καριέρα στον τομέα της τεχνολογίας και της ψηφιακής βιομηχανίας ως μέρος του προγράμματός μας, Springboard. Μετά τις παρουσιάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε συζητήσεις εξερευνώντας πιθανές συνεργασίες.

Η φετινή εκδήλωση θα παρέχει την ευκαιρία για την έναρξη και προώθηση συζητήσεων σχετικά με την πολυμορφία και την συμπερίληψη στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή των εταιρικών μας υποστηρικτών,  Webhelp και Agile Actors.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο Πειραιά για τη φιλοξενία αυτής της εκδήλωσης και στον συνεργάτη μας στα μέσα ενημέρωσης, Liquid Media.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης.