ΚΜΟΠ | Φεστιβάλ Νέων "Οι νεανικές πρωτοβουλίες στο προσκήνιο"

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, στις 18:00, δίνουμε ραντεβού στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων για το Φεστιβάλ Νέων «Οι νεανικές πρωτοβουλίες στο προσκήνιο», που διοργανώνει το ΚΜΟΠ σε συνεργασία με το Mediterranean College.

Το φεστιβάλ είναι ανοικτό στο κοινό και απευθύνεται σε όλους, κυρίως σε νέες και νέους, άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας και οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Δηλώστε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/40nm22r

Στη διάρκεια του φεστιβάλ:

  • Θα παρουσιάσουμε καινοτόμες πρωτοβουλίες που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από ομάδες νέων στην Ελλάδα με στόχο την κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, ενώ θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης πρωτοβουλίας.
  • Θα παρουσιάσουμε καλές πρακτικές και δράσεις από οργανώσεις της ΚτΠ που εργάζονται στον χώρο της ενίσχυσης των δεξιοτήτων και της ενεργούς πολιτειότητας.
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα λάβει χώρα Youth Fair, όπου νέοι και νέες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των οργανώσεων, να ενημερωθούν για ευρωπαϊκά προγράμματα και δράσεις και να μάθουν πώς μπορούν να γίνουν πιο ενεργοί στις τοπικές κοινότητες.
  • Θα κληρωθεί μία ολική υποτροφία σπουδών για τα προγράμματα Mediterranean Professional Studies (MPS).
  • Όλοι οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ θα λάβουν μερικές υποτροφίες (40%) για το πρώτο έτος σπουδών σε προγράμματα του Mediterranean College.

Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ: https://bit.ly/3ZjOgKs 

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 3637547.

Δείτε Σχετικό Βίντεο