Μπορείτε να μας βοηθήσετε συμμετέχοντας στην έρευνα του Inclusion project @nclusion;
Βρείτε παρακάτω το Link του ερωτηματολογίου:
1) Αν ανήκετε σε ΟργανώσειςΚοινότητες_υποστήριξης_ατόμων με Μεταναστευτικό_προσφυγικό_υπόβαθρο, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: https://forms.gle/tMWht7QLV5JB5kW29
2) Αν ανήκετε σε Οργανώσεις_υποστήριξης_ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: https://forms.gle/grAUcVA9mnpPrWe1A
3) Αν εργάζεστε σε δημόσιο φορέα_(κρατικό, τοπικές_αρχές,_δήμους) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: https://forms.gle/ZaYdtDh8LepHc3A98
Η συμμετοχή σας είναι εντελώς εθελοντική. Αυτή η έρευνα είναι ανώνυμη και περιλαμβάνει μόνο ερωτήσεις πολλαπλούς επιλογής. Θα χρειαστείτε λιγότερο από δεκαπέντε (15) λεπτά για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις. Μπορείτε να υπαναχωρήσετε ανά πάσα στιγμή από την έρευνα, χωρίς να εξηγήσετε το λόγο και χωρίς αυτό να επιφέρει συνέπειες σε εσάς ή στη μελλοντική σας συμμετοχή στο έργο.
———-
To Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών και η Symplexis συμμετέχουν στο έργο @nclusion το οποίο υλοποιείται στην Κύπρο, την Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία και την Ισπανία και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και ‘Ένταξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΤΑΜΕ).
Στόχος του έργου @nclusion είναι η δημιουργία συνεργιών και συντονισμού μεταξύ των τοπικών αρχών, μεταναστευτικών οργανώσεων και κοινοτήτων, ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεων και άλλων οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών (ΟκοιΠ), που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των ατόμων με μεταναστευτικό προφίλ και των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων έτσι ώστε να ενισχυθεί η ένταξη και η συμπερίληψη των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων με μεταναστευτικό/προσφυγικό προφίλ σε τοπικό επίπεδο.
Για την επίτευξη των στόχων του έργου απαιτείται η διεξαγωγή έρευνας. Η διαδικτυακή έρευνα έχει σχεδιαστεί προκειμένου να κατανοήσουμε και να συλλέξουμε δεδομένα σχετικά με τη συμπεριφορά και τα στερεότυπα που επιδεικνύουν οι 3 ομάδες στόχος και ειδικότερα: (α) οι οργανώσεις και
κοινότητες μεταναστών (β) οι οργανώσεις ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και (γ) οι τοπικές αρχές απέναντι σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα με μεταναστευτικό και προσφυγικό προφίλ καθώς και το επίπεδο γνώσεις των αναγκών τους για την ένταξη τους σε τοπικό επίπεδο.