Τα παιδια ζωγραφίζουν ιστορίες

Δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος διδασκαλίας από το να καλλιεργείς και να πραγματοποιείς τα όνειρα και την φαντασία ενός παιδιού. Στα πλαίσια της βιωματικής μάθησης που εφαρμόζει το Be the Miracle – To Θαύμα για την στήριξη του παιδιού διοργανώνει εργαστήρι εικαστικών και δημιουργικής γραφής παραμυθιού.

Στόχος μας είναι παιδιά που προέρχονται από όλο το κόσμο να συναντηθούν να εκφραστούν και να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες. Να μάθουν οτι η γλώσσα, η θρησκεία, η εθνικότητα δεν είναι εμπόδιο, αλλά μπορεί να λειτουργήσουν ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας. Η διαφορετικότητα είναι πλούτος. Η τέχνη είναι πολιτισμός και τα παιδιά το μέλλον μας.

Το εργαστήρι θα λειτούργει κάθε Σάββατο από τις 15:30 – 17:30 απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους. Θα υπάρχουν δυο ξεχωριστά ηλικιακά group όπου θα περιλαμβάνουν μαθήματα εικαστικών, ζωγραφικής, σχεδίου, Comic, χειροτεχνίας δημιουργική γραφή και προβολές ταινιών κινουμένων σχεδίων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν  και θα πραγματοποιηθεί στο πολυχωρο ΑΡΜΑΖΙ, Ηπείρου 60 και Ακακίου 1 – 3, 2ος όροφος

Υπεύθυνη εργαστηρίου: Βίβιαν Τερζοπούλου, Comic artist
Καθηγήτρια δημιουργικής γραφής: Εύα Πετροπούλου Λιανού, Συγγραφέας