Φανζίνς: από τη σκέψη στο χαρτί

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σας προσκαλεί την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 και ώρα 14.30 με 17.00 στην Έκθεση Φανζίνς του έργου HEAL, όπου θα παρουσιαστούν τα φανζίνς (fanzines> fan magazines = μικρά περιοδικά) που ανέπτυξαν οι γυναίκες που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Αποκατάστασης και Ενσωμάτωσης του έργου, η σημασία της τέχνης στην ψυχική ενδυνάμωση, η σημασία της εργασίας στην ενσωμάτωση, καθώς και κάποιες καλές πρακτικές. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Βασίλης Ρούβαλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου HEAL – enHancing rEcovery and integrAtion through networking, empLoyment training and psychological support for women victims of trafficking (AMIF) που υλοποιείται από σχήμα πέντε συνεργαζόμενων φορέων, στην Ιταλία, την Ελλάδα, την Ισπανία και την Ρουμανία. Το έργο στοχεύει να συμβάλει στην κοινωνική ένταξη γυναικών τρίτων χωρών που είναι θύματα εμπορίας ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση στις παραπάνω χώρες, μέσω μιας θεραπευτικής διαδικασίας που περιλαμβάνει δράσεις ψυχολογικής υποστήριξης και θεραπείας μέσω της τέχνης, καθώς και δράσεις εκπαίδευσης σε δεξιότητες που θα διευκολύνουν την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Κάντε εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3xAXCV3

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πατήστε εδώ: https://bit.ly/3ii8gcU

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-3637547 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]