Διοργάνωση καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα για τα παιδιά από τις πληγείσες περιοχές της Ουκρανίας

Ζήτηση υποστήριξης

Από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία η ΑΜΚΕ «Βορυσθένης» και το Σωματίο Ukrainian Woman in Greece κάνουμε όλα τα δυνατά για να προσφέρουμε ανθρωπιστική βοήθεια τόσο στην Ουκρανία, όσο και στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Ελλάδα. Καθημερινά στο κέντρο συγκέντρωσης της ανθρωπιστικής βοήθειας μας στην Βάρη εξυπηρετούμε πάνω από 30 άτομα. Διοργανώνουμε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για την υποστήριξη των Ουκρανών προσφύγων που μένουν στην Αθήνα. Διοργανώνουμε σεμινάρια και μαθήματα Ελληνικών και Αγγλικών για την ποιο σύντομη και ομαλή ένταξη των Ουκρανών στην ελληνική κοινωνία. Ξεκινάμε το καινούργιο μας έργο “Διακοπές και αποκατάσταση παιδιών των υπερασπιστών της Ουκρανίας στην Ελλάδα”.

Χάρη στην πρωτοβουλία του Σωματίου Ukrainian Woman in Greece και ΑΜΚΕ “Borysthenes” Vari Ukrainian Aid Center και την προσφορά του ξενοδοχείου Ioanian Beach που βρίσκεται στην περιοχή της Λακόπετρας Αχαΐας, Ελλάδα (https://www.ionianbeach.gr), υπάρχει προσφορά για 45 παιδια ηλικίας 8 έως 12 ετών και 5 συνοδούς – διαμονή στο ξενοδοχείο για 10 νύχτες (1 έως 10 Σεπτεμβρίου) 26 ευρώ (διαμονή και διατροφή) ανά άτομο.

Πιστεύουμε, ότι οι διακοπές αυτές είναι απαραίτητες και θα βοηθήσουν πολύ στην αποκατάσταση και την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκάλεσε ο πόλεμος. 45 παιδάκια από την Ουκρανία μπορούν να γίνουν μέλη της ομάδας και να έρθουν στην Ελλάδα. Θα είμαστε πολύ ευγνώμονες αν υποστηρίξετε το έργο μας και να αναλάβετε ένα μέρος εξόδων για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδρομή. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει 8000 ευρώ από τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του Σωματείου μας, και χάρη στις δωρεές από τους εθελοντές, όμως, από η προσπάθειά μας χρεάζεται υποστήριξη και από άλλες πηγές. Tο απαιτούμενο ποσό αποτελεί 12 000 ευρώ.

Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη, πρόκειται για ένα καλό σκοπό. Στην σελίδα του Σωματείου μας κάνουμε αναφορά για τα οικονομικά του έργου, τις σχετικές πληροφορίες μπορεί να βρει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Ευχαριστούμε εκ προτέρων!

NGO “Borysthenes” Piraeus Bank Greece: GR8101721530005153085609121

SWIFT Piraeus Bank SA Acc: 5055-059465-900

PIRBGRAAXXX Α.Φ.Μ. 997124609

Σκοπός πληρωμής: Καλοκαιρινές διακοπές για παιδιά

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

Hanna Oliynych
«Ένωση Ουκρανών γυναικών στην Ελλάδα»

[email protected]

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

26/08/2023

Gallery